Oldal frissítése

PRORASO Green Tea Balm 100 ml

5 5 értékelés
3 490 Ft

PRORASO Green Tea Balm 100 ml

A férfiak nem csak borotválkozás után szenvedhetnek az irritált bőrtől és az érzékenységtől. Egy egyszerű megoldás a PRORASO Green Tea borotválkozás utáni balzsam használata, amely megakadályozza a húzódást és viszketést, valamint a bőrpír kialakulását. A PRORASO balzsam hidratálja és lágyítja az arcbőrt, miközben puhává és táplálttá teszi. Ezen felül kitűnik a zöld tea érzéki aromájával. A PRORASO borotválkozás utáni balzsam a normál bőrre és a mindennapi használatra is alkalmas.

A PRORASO Green Tea borotválkozás utáni balzsam főbb jellemzői 100 ml

  • Felveszi a harcot a borotválkozás utáni irritált bőrrel
  • A PRORASO balzsam csökkenti a viszketést a borosta növekedésekor
  • Hidratálja és megnyugtatja a bőrt
  • A bőr puha és táplált lesz
  • Hűsít és regenerál
  • A zöld tea érzéki aromája alkalmi viseletre alkalmas
  • A PRORASO balzsam ünnepi alkalmakra is használható

Alkalmazás:
Vidd fel a borotvált arcra és a nyakra.Hagyd felszívódni

Bőr típus:
Normál bőrre alkalmas.

Összetétel:
Aqua (Water/Eau), Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecanol, Glycerin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Aloe barbadensis Leaf Juice, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Avena sativa (Oat) Kernel Extract, Camellia sinensis Leaf Extract, Thymus vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Carbomer, BHT, Limonene, Linalool, Citral, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol.


Paraméterek

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  HOL290
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8004395001071

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20