Oldal frissítése

PRORASO Classic Soap 150 g

4,8 54 értékelés
1 690 Ft

PRORASO Classic Soap 150 g

Fokozd a borotválkozás élményét a Proraso Classic 150 g borotválkozó szappannal. Az olasz Proraso márka luxus borotválkozó szappan mentol és eukaliptusz kivonatot tartalmaz, amellyel hosszan tartó hűtést biztosít a használat után. A szappan gazdag, sűrű habot képez, gyorsan felpuhítja a szakállat és előkészíti a bőrt aborotválkozásra. Próbáld ki a hagyományos nedves borotválkozás módszerét a Proraso Classic borotválkozó szappannal, ki tudja, talán ez a hagyományos módszer kellemes meglepetést okoz majd.

A Proraso Classic 150 g borotválkozó szappan főbb jellemzői

  • A mentol és az eukaliptusz kivonat tartós hűtést nyújt
  • Normál bőrre alkalmas
  • Minőségi természetes alapanyagokból készült
  • Vastag, gazdag habot képez
  • Gyorsan felpuhítja a szakállat és előkészíti a bőrt a borotválkozáshoz
  • Próbáld ki a hagyományos nedves borotválkozás módszerét

Használat: Enyhén nedvesítsd be a borotválkozóecsetet, és körkörös mozdulatokkal hozd létre a szükséges mennyiségű habot. Masszírozd be az így létrehozott habot az ecsettel a bőrbe azokra a területekre, ahol meg szeretnél borotválkozni.

Összetevők: Aqua (Water/Eau), Stearic Acid, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Glycerin, Lactic Acid, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Menthol, Camphor, Eucalyptol, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tetrasodium EDTA,Hydroxyethylcellulose,SodiumHydroxymethylglycinate, Geraniol, Parfum (Fragrance).

Hosszú ideje bizonyított klasszikus

Az olasz Proraso márka, amelyet Ludovico Martelli alapított 1908-ban, amely elsősorban a férfi kozmetikumok területére, és azon belül is a borotválkozásra specializálódott. A firenzei központú cég már több mint három generációja foglalkozik a férfi bőrápolással és szakállápolással. A Proraso márka büszke az általuk használtminőségi, természetes összetevőkre illetve a termékek környezetbarát kialakítására, és arra, hogy a terméket nem tesztelik állatokon. A prémium minőségű termékek kiállják az idő próbáját és az örökké változó divattrendeket is, és még hosszú idő múltán is sikerült megőrizniük töretlen népszerűségüket a világon.


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Szappan

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  HOL285
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8004395001149

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20