Oldal frissítése

PRORASO Azur Lime 30 ml

4,4 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PRORASO Azur Lime 30 ml

Kényeztesd szakálladat luxus olajjal, lime- és citrusaromával. A Proraso Azur Lime (30 ml) természetes növényi olajokkal és élénkítő lime illatával táplálja és puhítja a szakálladat. Az eredmény egy hosszú, vastag egészséges és ápolt külsejű, finom tapintású szakáll. A Proraso Azur Lime olaj megkönnyíti a fésülést és csökkenti a kócosodást, valamint a viszketést a szőrnövekedés kezdeti szakaszában. Biztos lehetsz benne, hogy a férfiaknak is szüksége van arra, hogy kényeztessék magukat.

Proraso Azur Lime szakállolaj (30 ml) fő jellemzői

  • Az Azur Lime olaj táplálja és lágyítja a szakállat
  • Az eredmény hosszú, vastag szakáll, amely könnyedén fésülhető és nem kócosodik
  • A szakáll növekedésének kezdeti szakaszában enyhíti a viszketést
  • Növényi olajokkal és illóolajokkal dúsított természetes összetétel
  • Frissítő lime- és citrus illat
  • Az olasz klasszikus hatását sok év használat bizonyítja 

  • Használat:
    Végy egy kis mennyiségű olajat a csepegtető segítségével, dörzsöld szét a tenyereden, majd masszírozd be vele a szakálladat és a bőrödet.

Összetétel:
Helianthus annuus (napraforgó) magolaj, illat, Eucalyptus globulus levélolaj, Persea gratissima (avokádó) olaj, Macadamia ternifolia magolaj, Juglans regia (dió) héjkivonat, mentol, tokoferil-acetát, Pentaeritritil-tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrokinnamát, Benzil-alkohol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Alpha-IzometilIonone, Farnesol, Citral, Limonene, Linalool, Butylfenyl Metilpropional, kumarin, Eugenol.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Illatanyag

Illat Illatosított

Terméktípus

Terméktípus Olaj

Hatás

Hatás Táplál
Kód:  KSMU0394
Termékszám:  8004395007417

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20