Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PRORASO Azur Lime 200 ml

4,8 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PRORASO Azur Lime 200 ml

A PRORASO Azur Lime szakáll sampon tökéletesen gondoskodik a férfiak bőréről és a szakálláról. Finoman és hatékonyan tisztítja, és eltávolítja a szennyeződéseket. Eltávolítja a szakáll és a bőr kellemetlen illatát is. A szakállat lágyítja, hidratálja és biztosítja a szükséges táplálást. Puha, lágy és kellemesen illatos marad, a lime és a citrus friss illatával. Ezenkívül megnyugtatja a irritált bőrt aszakáll alatt. A sampont az egész arc mosására is használhatod. A termék nem tartalmaz szilikonokat és parabéneket, bőrgyógyászatilag tesztelték. Egy praktikus műanyag palackban van, szivattyúval. Nagyszerű segítő a luxus szakáll és bajusz kezelésében.

A PRORASO Azur Lime szakállsampon főbb jellemzői lime- és citrusaromával

  • A PRORASO Azur Lime szakáll sampon finoman és hatékonyan tisztítja a szakállad
  • Eltávolítja a kellemetlen szagokat a szakállról és a bőrről
  • Gondoskodik a hidratációról és a táplálásróé
  • Kellemes illatot ad a friss citrusfélék és lime aromájával
  • A termék praktikus műanyag palackban van, szivattyúval

Használat:
Öblítsd le szakállad meleg vízzel, és vigyél fel egy kis mennyiségű sampont. Könnyű, körkörös mozdulatokkal mosd le, majd alaposan öblítsd le. Használd hetente legalább kétszer.

Sampon összetétele:
Aqua (Water/Eau), Ammonium Lauryl Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), PEG-90 Glyceryl Isotearate, Laureth-2, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Polyquaternium-7, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Caramel, Disodium EDTA, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Chloride. 


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Terméktípus

Terméktípus Sampon
Kód:  KSMU0393
Termékszám:  8004395007516

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15