Oldal frissítése

Premium Line PL 252 világosbarna

4,8 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Premium Line PL 252 világosbarna

A Premium Line PL 252 a Solingen márka speciális manikűrös eszközeit tartalmazza. Ezek az eszközök alkalmasak az otthoni manikűrözésre, kézápolásra, emellett mindezt egy elegáns világosbarna színű műbőr tokban kaphatja meg. A tiszta és szépen ápolt körmök manapság a mindennapos higiénia részévé váltak, a körömápolás pedig már nem idegen a férfiak számára sem a nők mellett. A manikűrözés szolgáltatását gyakran kínálják a speciális szépségszalonokban és köröm stúdiókban. Egyre több nő és férfi tart igényt a kiváló minőségű eszközökre, amelyek segítik a körmök tökéletes ápolását és rendben tartását a saját otthonuk kényelmében. Ez a gazdagon berendezett és elegáns manikűrkészlet nagyszerű eszköz lesz az otthoni manikűrözésben!?
A Premium Line manikűrkészlet egy világosbarna színű tokban érkezik, és tartalmaz egy bőrvágó ollót, körömcsipeszt, praktikus csipeszt, körömreszelőt, és további négy manikűr eszközt is. Ezekkel a high-end, minőségi eszközökkel szép manikűrt kap majd, amelynek elkészítése relaxáló és könnyű. Így kiélvezheti a magára töltött időt, az eredmény pedig magáért beszél majd. 
Ezt a manikűr szettet nem csak kozmetikai okból, a szép és egészséges köröm érdekében, hanem egészségügyi okokból kifolyólag is érdemes használni. A háztartásban élő családtagok mindegyikének ajánlott a saját manikűr készletét használnia, hogy megakadályozzák az esetleges kellemetlen bőrfertőzések terjedését. Azonban még a személyes manikűrös eszközeit is szükséges időnként rendszeresen tisztítani és fertőtleníti, emellett ajánlott azoknak száraz és tiszta környezetben való tárolása. Ebben segít a praktikus kialakítású tok, amelyben mindegyik eszköze különleges helyet kap.?
A szett eszközei a kiváló minőségű Solingen márka termékei, amely elsősorban a kiváló kivitelezésről és tartósságról híres. A manikűrkészlet praktikus megoldást és eszközöket kínál, amelyek kiváló minőségű és tartós anyagból készültek. Döntsön a minőség mellett, és válassza a Solingen manikűrkészlet eszközeit!
A készlet tartalma:

  • Körömvágó olló
  • Bőrvágó olló
  • Lejtős csipesz
  • Körömreszelő
  • Bőrfeltoló villa
  • Körömcsipesz
  • 4 manikűr eszköz


A tok anyaga:
műbőr
A tok színe:
világosbarna
A szerszámok felülete:
nikkelezett

Paraméterek

Anyag

Tok anyaga Bőr

Eszközök száma

Eszközök száma 10

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa Utazócsomag
Kód:  KSMA0011-j
Termékszám:  8595162103505

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10