Oldal frissítése

Premium Line Családi manikűr szett PL 252 fekete Made in Solinger

4,6 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Premium Line Családi manikűr szett PL 252 fekete Made in Solinger

A PL 252 Premium Line nagy manikűrkészlet a Solingen speciális eszközeit tartalmazza. Ez a szett otthoni manikűrre készült, és fekete, szintetikus tokban tárolható. A tiszta és szépen ápolt köröm, ma már a hétköznapok része, és a körömápolás már nem csak a nők, de a férfiak számára is fontos. A manikűr számos szépségszalonban és köröm stúdióban elérhető, ennek ellenére egyre inkább keresettek az otthon is használható, minőségi manikűreszközök. Ez a több eszközből álló készlet nagyszerű segítséget nyújthat az otthoni körömápolásban.

A manikűrkészletnek fekete tokja van és körömvágó ollót, bőrvágó ollót, praktikus ferde csipeszt, zafír körömreszelőt, körömcsipeszt, kis körömcsipeszt és még három manikűr eszközt tartalmaz. Ezekkel a kiváló minőségű eszközökkel a manikűrözés pihentető lesz, amit bármikor elvégezhet.

A szép és egészséges körmök esztétikai és orvosi okokból is fontosak. Az egy háztartásban élő családtagok mindegyikének ajánlott saját manikűrkészletet használnia, mert ez megakadályozza az esetleges bőrfertőzések terjedését. A higiéniai szempontokat azonban akkor sem árt betartani, ha csak egy személy használja a manikűrkészletet. Ezért soha ne feledkezzen meg a megfelelő tisztántartásról, fertőtlenítésről, az időnkénti olajozásról és arról, hogy mindig száraz környezetben tartsa a manikűr eszközöket. A készlet részét képező, praktikus tok segít az eszközök áttekinthető tárolásában.

A Solingen kiváló minőségű manikűrkészleteket gyárt, amelyek elsősorban kiváló kidolgozásukról és tartósságukról híresek. A manikűrkészlet tokja praktikusan tervezett, maguk az eszközök kiváló minőségűek és tartós anyagból készültek. Döntsön a minőség mellett, és válassza a Solingen manikűrkészletet!


A készlet tartalma

  • Körömolló
  • Bőrolló
  • Ferde csipesz
  • Zafír körömreszelő
  • Körömcsipesz
  • kis körömcsipesz
  • Három más manikűr eszköz

Tok:
Nagy pénztárca formájú, egyenes pánttal
Anyaga szintetikus bőr
A tok színe:
Fekete
Az eszközök felülete:
Fényes nikkel 

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Anyag

Tok anyaga Bőr
Eszköz anyaga Nikkelezett acél

Eszközök száma

Eszközök száma 10

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló

Szín

Szín Fekete

Motívum

Motívum Motívumos

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa Utazócsomag

Anyag

Eszköz anyaga Nikkel
Kód:  KSMA0011-a
Termékszám:  4011215998750

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10