Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Premium Line Férfi manikűr szett PL 112 Fekete Made in Solingen

4,8 21 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Premium Line Férfi manikűr szett PL 112 Fekete Made in Solingen

A PL 112 Premium Line manikűrkészlet a Solingen speciális eszközeit tartalmazza. Ez a szett otthoni manikűrre készült, és fekete, szintetikus tokban tárolható. A gyönyörű és finom, íj alakú díszítésnek köszönhetően akár ajándékként is megállja a helyét. A tiszta és szépen kezelt köröm manapság már a hétköznapok része, és a körömápolás a nők és a férfiak számára is fontos. A kézápolás és manikűr ma már számos szépségszalonban elérhető, ennek ellenére egyre inkább keresettek az otthon is használható, minőségi manikűreszközök. Ez a több eszközből álló készlet nagyszerű segítséget nyújthat az otthoni körömápolásban.

A manikűr szettnek díszes piros tokja van, körömvágó ollóval, körömvágókkal, praktikus ferde csipeszekkel, Swarovski kövekkel díszített üvegreszelővel, bőrfeltolóval és kétoldalas manikűr eszközzel. Ezekkel a kiváló minőségű eszközökkel a manikűrözés pihentető lesz, amit bármikor élvezhetsz.

A szép és egészséges körmök esztétikai és orvosi okokból is fontosak, az ápolt kézhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű manikűrkészlet. Fontos azonban, hogy bárki használja is a manikűrkészletet, figyeljen a higiéniára, hogy semmilyen esetleges fertőzés ne terjedhessen át azokra, akik még használják az eszközöket. A higiéniai szempontokat azonban akkor sem árt betartani, ha csak egy személy használja azokat. Ezért soha ne feledkezz meg a megfelelő tisztántartásról, fertőtlenítésről, az időnkénti olajozásról és arról, hogy mindig száraz környezetben tartsd a manikűreszközöket. A készlet részét képező, gyönyörű kövekkel díszített tok segít az eszközök egyszerű tárolásában.

A Solingen kiváló minőségű manikűrkészleteket gyárt, amelyek nemcsak kifinomult megjelenésűek, de az élvonalbeli feldolgozás gondoskodik a hosszú élettartamról is. A készlethez tartozó tok nagyon praktikus, az eszközök pedig kiváló minőségű és tartós anyagokból készülnek. Válaszd a kiváló minőséget és szerezd be a Solingen manikűrkészletét!


A készlet tartalma

  • Körömolló
  • Bőrolló
  • Lejtős csipesz
  • Zafír körömreszelő
  • Csipesz


Tárolás:
Ovális, zippzáros
Szintetikus bőrből készült
A tok színe:
fekete
Az eszközök felületének az anyaga:
nikkelezett

Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Anyag

Tok anyaga Bőr
Eszköz anyaga Nikkelezett acél

Eszközök száma

Eszközök száma 7

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz

Szín

Szín Fekete

Motívum

Motívum Motívum nélküli
Kód:  KSMA0007-a
Termékszám:  4011215999009

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15