Oldal frissítése

Premium Line 6 részes manikűr szett PL 213FZZ Made in Solingen

17 990 Ft

Premium Line 6 részes manikűr szett PL 213FZZ Made in Solingen

A PL 213FZZ Premium Line manikűrkészlet a Solingen márka speciális eszközeit tartalmazza, hat darabos. A készlet házi manikűrözéshez készült, és egy gyönyörű bőrtokban kapott helyet. A tiszta és szépen ápolt köröm manapság a mindennapi higiéniához tartozik, a körömápolás nem ismeretlen fogalom sem a nők, sem a férfiak számára.A manikűrözésre legtöbbször erre szakosodott szépségszalonokban és körömstúdiókban van lehetőség. A nők és a férfiak körében azonban egyre népszerűbbek az olyan minőségi segédeszközök, amelyek segítségével tökéletesen ápolt körmöket hozhatnak létre, otthonuk kényelmében. A minőségi Solingen Premium Line manikűr készlet tökéletes segítség lesza házi körömápolásnál!

A Solingen Premium Line PL 213FZZ manikűrkészlet legfontosabb jellemzői

  • A Solingen Premium Line PL 213FZZ minőségi manikűrkészlet 6 eszközt tartalmaz, otthoni manikűrözéshez
  • A kiváló minőségű és tartós alapanyagok hosszú élettartamot garantálnak
  • Az eszközök praktikus kék-zöld, kerek fedelű, bio bőrtokban pihennek
  • A Solingen manikűrkészlet az otthoni körömápoláshoz szükséges minden eszközt tartalmazza

Minőségi felszerelés a Solingen márkától

A Solingen Premium Line PL 213FZZ manikűrkészlet körömollót, kutikula ollót, ferde csipeszt, Swarovski köves zafír üveg körömreszelőt, körömágy formázót és egy kétoldalas manikűr eszközt tartalmaz. Az eszközök a legkorszerűbbek, a körömápolást kellemes, pihentető kikapcsolódássá varázsolják, amelyet bármikor élvezhetsz, amikorszükséged van rá. A manikűrkészlet praktikus öko bőr tokban helyezkedik el, amely segít az eszközök tisztán tartásában. A Solingen készlet darabjai minőségi manikűr eszközök, amelyek főként első osztályú kivitelükről és hosszú élettartamukról híresek. A manikűrkészlet tokja gyakorlatias kivitelű, az eszközök pedig minőségianyagból készülnek. Fogadj a minőségre, és szerezz be egy Solingen manikűr készletet!


Paraméterek

Típus

Típus Női

Anyag

Tok anyaga Bőr
Eszköz anyaga Nikkelezett acél

Eszközök száma

Eszközök száma 6

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló

Szín

Szín Kék, Többszínű

Motívum

Motívum Motívumos
Kód:  KSMA0223
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595162103888

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10