Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Premium Line 6 részes manikűr szett PL 126CN Made in Solingen

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Premium Line 6 részes manikűr szett PL 126CN Made in Solingen

A Premium Line PL 126CN manikűrkészlet különleges, Solingen márkájú eszközöket tartalmaz. A segédeszközkészletet otthoni manikűrözéshez tervezték, és gyönyörű bőr tokban helyezték el. A Premium Line manikűrkészlet minden darabja kiváló minőségű, fényes nikkelből készült. A tiszta és szépen ápolt körmök manapság a napi higiénia részei, és a körömápolás sem a nők, sem a férfiak számára nem idegen dolog. A manikűrözést gyakran kínálják specializált szépségszalonokban és körömstúdiókban. A nők és a férfiak azonban egyre gyakrabban keresik a kiváló minőségű segédeszközöket, amelyek otthonuk kényelmében segítik a tökéletesen végrehajtott kéz- és körömápolást. A minőségi Premium Line készlet nagyszerű segítőd lesz az otthoni manikűrözésben!

A Premium Line PL 126CN Made in Solingen 6 darabos manikűrkészlet fő jellemzői

  • A pazar Premium Line készlet 6 szerszámot tartalmaz otthoni manikűrözéshez
  • Kiváló minőségű és tartós anyagok garantálják a hosszú élettartamot
  • Az eszközöket praktikus, fekete krokodilbőr, cipzáras tokban helyezték el
  • A Solingen manikűrkészlet kielégíti az otthoni körömápolás igényeit

Minőségi manikűrkészlet a Solingen márkától

A Premium Line PL 126CN Solingen manikűrkészlet körömvágó ollót, kutikula ollót, ferde csipeszt, kétoldalas manikűr szerszámot, körömágy visszatolót és 8 cm hosszú zafír körömreszelőt tartalmaz. Az első osztályú szerszámokkal a körömápolás kellemes, pihentető dolog lesz, amelyet bármikor élvezhetsz, amikor csak szükséged van rá. A szerszámok áttekinthető elhelyezését a fekete, krokodilmintás, praktikus bőr tok segíti, amely a manikűrkészlet része. A Solingen készletek kiváló minőségű manikűrkészletek, amelyek kiváló kivitelezésükről és hosszú élettartamukról híresek. A manikűrkészletetek tokjai praktikusan megoldottak, és az eszközök kiváló minőségű, fényes nikkelből készültek. Válaszd a minőséget, és szerezz be egy Solingen manikűrkészletet!

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Anyag

Tok anyaga Bőr
Eszköz anyaga Nikkelezett acél

Eszközök száma

Eszközök száma 6

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló

Szín

Szín Fekete

Motívum

Motívum Motívumos

Anyag

Eszköz anyaga Nikkel
Kód:  KSMA0200
Termékszám:  8595162103642

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05