Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Premium Line 6 darabos manikűr szett PL 126CB, Solingenben készült

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Premium Line 6 darabos manikűr szett PL 126CB, Solingenben készült

A Solingen Premium Line PL 126CB 6 darabos manikűrkészlet speciális Solingen szerszámokat tartalmaz. Ezt a szerszámkészletet otthoni manikűrhöz tervezték, és krokodilbőr mintájú tokban érkezik. Az összes Prémium Line manikűr eszköz kiváló minőségű, fényes nikkelből készül. A tiszta és szépen kezelt körmök manapság a mindennapi higiénia részei, és a körömápolás sem  a nők, sem a férfiak számára nem idegen. A manikűrözést gyakran speciális szépségszalonokban és körömstúdiókban végzik. A nők és a férfiak azonban egyre inkább magas színvonalú segédeszközöket keresnek annak érdekében, hogy otthonuk kényelmében tökéletesítsék körmeiket. Ez a prémium Prémium Line készlet tökéletes segítséget nyújt az otthoni körömápolásban!

A Solingen Premium Line PL 126CB manikűrkészlet főbb jellemzői

  • Prémium Line 6 darabos készlet
  • Kiváló minőségű és tartós anyagok felhasználásával készül
  • Bőr tok krokodilbőr mintával
    • A Solingen manikűrkészlet biztosítja a körömápolási igényeid

Kényelmes modell a Solingentől

A Solingen Premium Line PL 126CB manikűrkészlet körömvágó ollót, kutikula ollót, ferde csipeszt, zafír körömreszelőt, körömágyvillát és kétoldalas manikűr szerszámot tartalmaz. Ezekkel az élvonalbeli szerszámokkal a körömápolás kellemes relaxációs tevékenységgé válik, amelyet bármikor élvezhetsz, amikor csak szükséged van rá. A praktikus bőr tok, amely a készlet része, segít megőrizni szerszámaidat. Sárga velúrból készült, kerek szárnyakkal és belül bordó kivitelben. A Solingen kiváló minőségű manikűrkészleteket gyárt, amelyek minőségi kivitelezésükről és hosszú életükről híresek. A manikűrkészletben található eszközök kiváló minőségű, fényes nikkelből készültek. Fogadj a minőségre és szerezzen egy Solingen manikűrkészletet!

    Paraméterek

    Anyag

    Tok anyaga Bőr

    Eszközök száma

    Eszközök száma 6

    Anyag

    Eszköz anyaga Nikkel
    Kód:  KSMA0197
    Termékszám:  8595162103543

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15