Oldal frissítése

PRADA Paradoxe EdP Set 60ml

5 2 értékelés
35 690 Ft

PRADA Paradoxe EdP Set 60ml

Ez a karácsonyi ajándékcsomag a Paradoxe Eau de Parfumot tartalmazza az ikonikus háromszög alakú üvegben és egy miniatűr utazó változatban. A Prada Paradoxe egy friss virágos és rendkívül magával ragadó illat, amelyet az igazi nőiesség iránti tiszteletadásként hoztak létre. Megtestesíti a sokoldalú női természetet, és mégis tele van ellentmondásokkal. A PRADA Paradoxe intenzív és hosszan tartó illata mindennapos viseletre alkalmas. Lágy, púderes rózsaszín árnyalattal gyönyörködtet, amely a nőiességet tükrözi.

A PRADA Paradoxe EdP szett főbb jellemzői

  • Az ajándékdoboz tartalmazza az eau de parfumot egy ikonikus háromszög alakú üvegben és egy miniatűr utazási változatban.
  • A PRADA Paradoxe a modern és büszke nők számára készült.
  • Az illat fő jegyei a csábító jázmin, a meleg ambrofix és a citrusos neroli.
  • Virágos, friss és rendkívül magával ragadó illat megtestesíti a sokoldalú női természetet és tele van ellentmondásokkal.
  • A PRADA Paradoxe Eau de Parfum ideális a mindennapi viselethez.
  • A tónusok tökéletesen keverednek és sokáig tartanak a bőrön.
  • PRADA Paradoxe EdP szett ajándékba is remekül használható

Összetétel

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / VÍZ / EAU, LIMONENE, LINALOOL, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, METHYL ANTHRANILATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CI 17200/RED 33.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml
Kód:  KPFP1002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274111972

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10