Oldal frissítése

PRADA Candy Kiss Set

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PRADA Candy Kiss Set

A nőknek tervezett PRADA Candy Kiss luxus ajándékkészlet tartalmaz egy parfümvizet, amely egy rendkívül dizájnos üvegben érkezik, illetve egy testápolót friss, édes vanília illattal, ezt a pézsma tisztasága egészíti ki a parfümkompozíció egészében. A melodikus összetevők csábító és érzéki keveréke felébreszti azokat az érzelmeket és érzéseket, amelyek az egyszerű, de merész PRADA illatkompozíció kibontakozásának minden szakaszában jelen vannak. Kényeztesd testedet egy valódi illatszertartással a Candy Kiss ajándékkészletével!

PRADA Candy Kiss ajándék szett főbb jellemzői

  • Prada Candy Kiss ajándékszett nők számára
  • EDP parfümvizet és testápoló tejet tartalmaz
  • friss, orientális illat, amely az egyedülálló nőiesség megtestesítése
  • parfümvíz elegáns üvegben
  • bőrkényeztető testápolóval, amely azonos illatú, mint maga az EDP

PRADA Candy Kiss EDP parfümvíz (50 ml)

A nőiesség által inspirált PRADA Candy Kiss érzéki és merész illata csábító esszenciával hódít, amely az egyedi kompozíció minden egyes szakaszában új érzéseket és érzelmeket ébreszt. A minden szakaszban érvényesülő pézsma a fejjegyben az illat alapját adja. A finom fehér pamut illatát idézi, amelyet a vanília és narancsvirág üde jegyei gazdagítanak. A melodikus tisztasággal a PRADA Candy Kiss az összes alkotóelemét egyetlen orientális jeggyel ötvözi, amely kellemes, friss illatfelhőbe burkolja testedet.

Parfümvíz összetétele:
fej: pézsma
szív: pézsma, narancsvirág
alap: pézsma, vanília

Összetétel:
Alcohol Denat, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Linalool,Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydroxycitronellal, Citral, CI 60730 (Ext. Violet 2), 80% Vol
 

PRADA Candy Kiss testápoló tej (75 ml)

Élvezd a parfümvízzel megegyező PRADA Candy Kiss testápoló illatát a kedvenc parfümöddel kombinálva még intenzívebb élmény érdekében! A testápoló tej gyengéd ápolást nyújt a női bőrnek a tiszta pézsma friss esszenciájával, amit édes vanília és narancsvirág egészítenek ki. Egyedülálló, orientális illat, amely felébreszti az érzékeket, és egész nap elkísér!

Alkalmazás:
Vidd fel a testápoló tejet a szükséges mennyiségben a bőrre és gyengéden masszírozd be a bőrbe.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Musk (pézsma), Narancs, Vanília
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KPPF910
Termékszám:  8435137752713

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15