Oldal frissítése

Plantur39 Fito-koffein sampon festett hajra 250 ml

4,7 53 értékelés
4 090 Ft

Plantur39 Fito-koffein sampon festett hajra 250 ml

A Plantur39 Fito-koffein sampon a vezető hajápolási termékek egyike, amelyet a festett és károsodott haj ápolása érdekében fejlesztettek ki. A sampon nagyszerű előnye az egyedülálló, hajhullás elleni fito-koffein komplex tartalom, amelyet nők alkottak meg, mivel a változókor után már nem termelődik a szervezetükben nagy mennyiségű ösztrogén, amely védelmet nyújtana a nők hajhagymái számára. A Plantur39 Fito-koffein sampon csökkenti a hajhullás mértékét, miközben élettel telivé és puhává varázsolja a károsodott hajszerkezetet. Összetevői között nagymértékben található természetes búza-kivonat és B5 provitamin, amely lágyságot, erőt és intenzív ragyogást kölcsönöz a hajadnak. A sampon aktív összetevői 120 másodperc után kezdenek áthatolni a hajtüszőkön.

Aktív hatóanyagok:

  • A búza-kivonat és a B5 provitamin jótékony hatással van a hajra, helyreállítja és javítja annak szerkezetét
  • A koffein védi a hajat a tesztoszteron káros hatásaitól, közvetlenül a hajtüszőkön hatol át, valamint serkentő hatással van a hajhagymákra

Hatások:
A sampon alkalmazása hosszantartó ragyogást és erőt biztosít a hajad számára. A károsodott haj puhává, és egészségessé válik.
Használata:
Alkalmazd nedves hajon, majd körkörös mozdulatokkal masszírozd a fejbőrödbe. Hagyd hatni a hajadon 2 percig, majd öblíts ki alaposan. A sampon mindennapi használatra alkalmas.
Hajtípus:
Festett és sérült hajra.


Összetevők:
Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Caffeine, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Citrate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Wheat Protein, Camellia Sinensis Extract, Hexyl Cinnamal, PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Cl 47005, Cl 42090

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Hajhullás, Fényesítő hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL2954
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008666700971
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20