Oldal frissítése

PLANTUR21 koffein készlet, 2 db

Kiegészítők a termékhez

PLANTUR21 koffein készlet, 2 db

A PLANTUR21 koffeines készlet segít a nem megfelelő hajnövekedés problémáján. A készletben találsz egy Nutri-Koffeines 250 ml-es sampont és egy Nutri-Koffeines 200 ml-es elixírt. Ezek a termékek intenzív védelmet nyújtanak az idő előtti hajhullás ellen illetve ápolják a hajat, elősegítik a haj növekedését és fokozzák a haj ellenállását.

A PLANTUR21 koffeines készlet legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető PLANTUR21 koffeines készlet
  • Nutri-koffeines sampont és Nutri-koffeines elixírt tartalmaz
  • Véd az idő előtti hajhullástól és elősegíti az új hajszálak növekedését
  • Összetételében értékes mikro-tápanyagok találhatók
  • A PLANTUR21 koffeines készlet nem tartalmaz szilikonokat

Nutri-koffeines sampon 250 ml

A PLANTUR21 Nutri-Koffeines sampon egy csúcsminőségű hajápoló termék, amelyet a sérült és a festett haj ápolására terveztek. Legfőbb előnye az egyedülálló nutri-koffeines hatóanyaga, amely már 120 másodperces hatóidő után a hajszálak mélyére hatol és a hajhagymáknál előzi meg az energiavesztést. A sampon védi a hajat a korai hajhullástól, helyreállítja az energiáját és számos vitamint biztosít. Összetételét kalciummal, magnéziummal, cinkkel és koffeinnel dúsították amely megerősíti a hajat és elősegíti a növekedését. A termék emellett hidratáló szert is tartalmaz a haj regenerálásáért, amely helyreállítja a káros külső hatások által sérült hajat is. Nem tartalmaz szilikonokat, így még az igazán vékony szálú hajra is ideális.
Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Panthenol, Caffeine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Citrate, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Citric Acid, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Sodium Benzoate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Biotin, Methylparaben, Propylparaben. 

Nutri-koffeines elixír 200 ml

A PLANTUR21 hajtonik egy nutri-koffeines elixír a hajad számára. Olyan aktív hatóanyagokkal készült, amely ellátja a fejbőrt a számára szükséges energiával és vitaminokkal. Kifejezetten alkalmas a sérült, gyenge és hajhullásra hajlamos haj számára. Mérsékli a hajhullás mértékét, elősegíti a haj növekedését és a hajhagymáknál erősíti meg a hajszálakat.

Összetétel:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Panthenol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Calcium Gluconate, Magnesium Gluconate, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Biotin, alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, BHT, Citral.

Hatóanyagok

A PLANTUR21 koffeines készletében található értékes mikro-tápanyagok rendkívül jótékony hatással bírnak a hajra és kiemelkedő fontosságúak az egészséges és intenzív hajnövekedés szempontjából.

Koffein - támogatja a haj növekedését
Biotin - szabályozza a hajhagymák energia-egyensúlyát
Cink - a haj legfontosabb nyomeleme és az egészséges hajhagymák növekedésének feltétele
Kalcium és magnézium - javítja a haj ellenállását


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Hajhullás, Növekedés, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 450 ml
Kód:  KSVL2958s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05