Oldal frissítése

Pierre Lannier 049C618

Kiegészítők a termékhez

Pierre Lannier 049C618

Elvarázsolja Pierre Lannier elegáns és elegáns női karóráját, a híres francia ékszerész a kiváló minőségű és formatervezett termékekhez. Az analóg tárcsa egy olyan acél toApproxan van tárolva, amely ásványi csúszkával van ellátva, amely ellenáll a karcolásnak és más mechanikai sérülésnek, maximális védelmet biztosítva. A ház elegáns ezüst színben készült. Természetesen van egy kényelmes pánt klasszikus rögzítéssel.

Főbb jellemzők

  • Modern design
  • Vízálló 3 ATM
  • Ásványi üveg az arc védelmére
  • Precíziós kvarc
  • A híres francia márka minősége

Stílusos design a mindennapi viselethez

A tiszta arcot a gyártó logója uralja, és tökéletesen illeszkedik az egész óra koncepcióba. Az idő megjelenik az óra és a perc kezével, az óra pedig a régi Quartz akkumulátorral.A gyártó vízálló minősége eléri a 3 ATM-et - így nem kell aggódnia a károktól az esőben vagy a szelíd vízsugár alatt.
Akár az utolsó részletre kell hangolni, akár hivatalos és alkalmi alkalmakra is szükséged van, ezek az órák a legjobb divat kiegészítők. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8963
Termékszám:  049C618

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20