Oldal frissítése

PHILIP PARKER PPIT012S2

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

PHILIP PARKER PPIT012S2

Nagyon elegáns kivitelezésű analóg női karóra, amely Philip Parker műhelyéből származik. A tulajdonos biztosan értékelni fogja nemcsak a kivitelezését, hanem a rendkívüli minőségét is, amelyet a felhasznált anyagoknak és a precíz svájci óraszerkezetnek köszönhet. Az egyszerűen megfogant fehér tárcsa, az ezüst indexekkel együtt, el van rejtve egy zafír üveg alá, amelynek egyedi a keménysége és ellenáll a karcolásoknak vagy a kopásnak. A karóra időtálló kivitelezését kihangsúlyozza a fehér színű szíj, amely kiváló minőségű bőrből készült.

A karórához szigetelő anyagokat használtak fel, amelyek megfelelnek a 3 ATM-es szabványnak. Ez elegendő ahhoz, hogy védelemet nyújtson a fröccsenő víz ellen kézmosás közben vagy az esőben.

A Philip Parker karórát eredeti dobozban, garancialevéllel és használati utasítással kapja meg.

Tökéletes karóra a tökéletes nő számára

  • Luxus női karóra analóg időkijelzéssel
  • Egyszerű és időtálló design
  • Kiváló minőségű anyagok felhasználása - rozsdamentes acél, zafír üveg, bőr 
  • Megbízható svájci óraszerkezet
  • Vízzállósága védelmet nyújt a fröccsenő víz ellen az esőben vagy kézmosás közben

Zafír üveg

A zafír üveg a legjobb dolog, amelyet az óra csak kívánhat. Kitűnik a rendkívüli keménységével és ellenáll a kopásnak is. Olyan tartós, hogy a hétköznapi tárgyakkal nem lehet megkarcolni még akkor sem, ha azt akarja. Ez az egyedülálló minőség a garancia arra, hogy az óra úgy fog kinézni, mint az új, még sok éves viselés után is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj anyaga Bőr

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO9973
Termékszám:  1600000000052
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05