Oldal frissítése

PHARMA ACTIV ezüst kolloid Ag100 10 ppm

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

PHARMA ACTIV ezüst kolloid Ag100 10 ppm

Az ezüst kolloid egy természetes kozmetikum, amely tökéletesen tisztítja és regenerálja a bőrt. Csökkenti a faggyútermelődést, és pozitívan hat a pattanásokra, a tág pórusokra, a bőrgombára, a gyulladásra, stb. Nyugtatja az irritált vagy kipirosodott bőrt. Rendszeres használata regenerálja a bőrt, és jótékonyan hat rá. A részecskék mérete10-20 ppm koncentráció esetén 3 és 38 nm között mozog. Minél kisebbek a részecskék, annál stabilabb a termék és annál hatékonyabban fejtik ki a benne található részecskék a hatásukat. A részecskeméret 25-50 ppm koncentráció esetén 3 és 72 nm között mozog. Amennyiben a nagyobb koncentráció két fázisban jön létre, még nagyobb részecskékszabadulnak fel. A 100 nm-nél kisebb anyagokat nanorészecskéknek nevezzük.

Összetevők

Colloidal silver (nano) 99,99%, demineralizált víz 0,5 µS vezetőképességgel, CPNP referencia: 1059150, HVBPKV / 132-256127 / 2013 / Ko. Az STN EN ISO 22716: 2007 szabvány szerint készült.

Adagolás és tartalom

Felvitele reggel és este ajánlatos, közvetlenül a bőrre. Öblögetéssel szájhigiénés termékként is használható. Tartalom: 1000 ml.

Figyelmeztetés

A termék nem alkalmas ezüst allergiával rendelkezők számára. Használata nem ajánlott három év alatti gyermekek, várandós és szoptató anyák számára. Ne tedd ki közvetlen napfénynek, tartsd távol mágneses terektől, óvd a fagytól. A termék színezék és tartósítószer mentes.

Kód:  PHAKOL048nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05