Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PFEILRING SOLINGEN Luxus utazó manikűr szett 11103 Fekete Made in Solingen

4,7 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PFEILRING SOLINGEN Luxus utazó manikűr szett 11103 Fekete Made in Solingen

A Pfeilring Original Solingen 11103 fekete színű luxus utazó manikűrkészlet különleges Solingen eszközöket tartalmaz. Ezeket a kiegészítőket az utazás közbeni manikűrözéshez tervezték, egy fekete színű valódi bőr tokban érkeznek. A tiszta és ápolt körmök a mindennapos higiénia részét képezik, a manikűrözés nem ismeretlen fogalom sem a férfiaknak, sem pedig a nőknek. A külön erre szakosodott szépségszalonokban és körmös szakembereknél gyakran végeznek manikűrözést. Azonban a nők és a férfiak manapság szívesebben szerzik be a prémium minőségű eszközöket, hogy az otthonunk kényelmében készíthessék el az ápolt körmöket. Ez a nagyszerű készlet megbízható segédeszköz az otthoni manikűrözéshez.
A manikűr készlet egy fekete tokban található, tartalmaz egy kombinált ollót, praktikus ferde csipeszt és zafír körömreszelőt. A csúcs-modern eszközök segítségével a manikűrözés folyamata egy kellemes és pihentető tevékenység lehet, amelyet akkor élhetsz át, amikor csak szükséged van rá!
A manikűrözést nem csak esztétikai okokból végzik, a gyönyörű és egészséges körmöknek higiéniai oka is van. Azért is fontos a megfelelő manikűrözés, hogy megelőzzük az esetleges fertőzések elterjedését otthonunkban. Amennyiben saját manikűrkészlettel rendelkezel, úgy nem árt, ha elvégzel jó néhány higiéniai folyamatot, mint például az eszközök megtisztítása és fertőtlenítése, esetenkénti olajozása, illetve száraz helyen történő tárolása. A praktikus utazótok, amely a készlet része, segítséget jelenthet az eszközök szervezett tárolásához.
A Solingen manikűrkészlet olyan kiváló minőségű eszközöket tartalmaz, amely elsősorban páratlan feldolgozásáról és hosszú élettartamáról híres. A manikűrkészlet tartót a praktikusság jegyében tervezték, magukat az eszközöket pedig kitűnő minőségben és strapabíró anyagokból gyártják. Ez a manikűrkészlet élettartam garanciával büszkélkedhet. A garancianem vonatkozik a helytelen használatból fakadó sérülésekre illetve a nedves környezet okozta károsodásra. Bízz a minőségben és szerezd meg a Solingen manikűrkészletet!
Tok tartalma:
  • Kombinált olló 
  • Ferde csipesz
  • Zafír körömreszelő

Tok:
Kis méretű utaztok
Anyaga valódi bőr
Tok színe:
Fekete
Az eszközök felülete:
Nikkelezett
 

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Anyag

Tok anyaga Bőr
Eszköz anyaga Rozsdamentes acél (INOX)

Eszközök száma

Eszközök száma 3

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömolló, Körömreszelő, Csipesz

Szín

Szín Fekete

Motívum

Motívum Motívum nélküli
Kód:  KSMA0036
Termékszám:  4003349008986

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10