Oldal frissítése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében  bemutatótermünk csomagátadó pontként változatlan nyitvatartással üzemel.

Március 15-én, hétfőn budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett, kék, 9353 - Made in Solingen

26 390 Ft
20 780 Ft áfa nélkül

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett, kék, 9353 - Made in Solingen

Az elismert Pfeilring Solingen gyártó egy luxus 5 részes manikűrkészlet újdonságával kecsegtet, amely elsősorban minőségi feldolgozásával és élettartam garanciával hívja fel magára a figyelmet. A luxus nem csak a kiváló minőségű rozsdamentes acél felhasznált anyagokban nyilvánul meg, hanem az egyszerű cipzárral ellátott kék színű valódi bőr tokjában is. A luxus manikűrözés most már egy igazi, valóra vált álom lehet, amely garantáltan minden nő szívének vágya.

A vásárlás fő okai

  • Élettartam garancia
  • Kék színű valódi bőr tok cipzárral
  • Rozsdamentes acél kivitelezés
  • A manikűr eszközök elismert gyártójától

A manikűrkészlet tartalma

  • Körömvágó olló
  • Ferde csipesz
  • Zafír körömreszelő
  • Kétoldalas manikűr eszköz
  • Körömcsipesz

Manikűr

A tiszta és ápolt körmök a mindennapos higiénia részét képezik, a manikűrözés nem ismeretlen fogalom sem a férfiaknak, sem pedig a nőknek. A külön erre szakosodott szépségszalonokban és körmös szakembereknél gyakran végeznek manikűrözést. Azonban a nők és a férfiak manapság szívesebben szerzik be a prémium minőségű eszközöket, hogy az otthonunk kényelmében készíthessék el az ápolt körmöket. Ez a nagyszerű készlet megbízható segédeszköz nem csak az otthoni manikűrözéshez.
A manikűrözést nem csak esztétikai okokból végzik, a gyönyörű és egészséges körmöknek higiéniai oka is van. Azért is fontos a megfelelő manikűrözés, hogy megelőzzük az esetleges fertőzések elterjedését otthonunkban. Amennyiben saját manikűrkészlettel rendelkezel, úgy nem árt, ha elvégzel jó néhány higiéniai folyamatot, mint például az eszközök megtisztítása és fertőtlenítése, esetenkénti olajozása, illetve száraz helyen történő tárolása. A luxus tok segítséget jelenthet az eszközök szervezett tárolásában.


A Solingen manikűrkészlet olyan kiváló minőségű eszközöket tartalmaz, amely elsősorban páratlan feldolgozásáról és hosszú élettartamáról híres. A manikűrkészlet tartó praktikus kialakítású, magukat az eszközöket pedig kitűnő minőségben és strapabíró anyagokból gyártják. Bízz a minőségben és szerezd meg a Solingen manikűrkészletet!


4,8
16 vásárló értékelte
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Anyag

Tok anyaga Bőr

Anyag

Anyag Nikkel

Eszközök száma

Eszközök száma Ötrészes
Kód:  KSMA0138
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4003349010002
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB00