Oldal frissítése

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9350 Fekete Made in Solingen

4,7 14 értékelés
31 790 Ft

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9350 Fekete Made in Solingen

A Pfeilring Original Solingen 9350 manikűrkészlet egy otthoni manikűrkészlet, egy gyönyörű fekete bőr tokban. A manikűr kozmetikai eljárás, amelynek során ápolják a kezeid, különös tekintettel a körmökre és környezetükre. A fő cél a körmök tisztítása, igazítása és a holt bőr eltávolítása a környezetükből. A manikűr gyakran speciális szépségszalonokban és körömstúdiókban történik. A férfiak és nők egyre inkább keresik azonban a minőségi segédeszközöket, amelyek segíthetnek a tökéletes otthoni manikűrözésben. Ez a luxus otthoni manikűr szett minden igényt kielégít!

A luxus manikűr szett fekete bőr tokban található, amely köröm ollóval, köröm körkörös ollóval, zafír körömreszelővel, praktikus ferde csipesszel és kétoldalas manikűr szerszámmal rendelkezik a köröm tisztításához és a kutikula igazításához. Ezek a speciális eszközök megbízható segítséget nyújtanak az otthoni manikűrben. A csúcsminőségű eszközökkel a manikűr kellemes és pihentető program lesz, amelyet otthonod kényelmében élvezhetsz!

A manikűr készletet nemcsak kozmetikai, de egészségügyi okokból is ajánlott rendszeresen használni. Ajánlott, hogy mindenki a saját manikűr készletét használja, hogy megakadályozza a fertőzések elterjedését otthonukban, védve ezzel családtagjainkat. De még ebben az esetben is fontos betartani bizonyos higiéniai szabályokat, mint például a rendszeres tisztítás és fertőtlenítés, illetve fontos, hogy a szettet száraz helyen tartsd. Az eszközök megfelelő tárolása segít a megfelelő manikűr kialakításában. 


A Solingen manikűr készletek csúcsminőségű manikűrök, amelyek híresek az élvonalbeli feldolgozásukról és a hosszú élettartamukról. A manikűrkészletek tokjai valódi bőrből és kiváló minőségű és tartós anyagokból készültek. A gyártó életre szóló garanciát ad ezekre az eszközökre, de nem terjed ki a nem megfelelő használat vagy a szerszámok nedves környezetben tartása által okozott károkra. Válaszd a minőségre és szerezz be egy Solingeni manikűr készletet!
A manikűr készlet tartalma:
  • Körömolló
  • Körkörös olló
  • Zafír körömreszelő
  • Ferde csipesz
  • Kétoldalas manikűr eszköz

Tartó:
Téglalap alakú cipzár, valódi bőr, méretei 13,5 x 6 cm zárva, 13,5 x 13 cm nyitva
Tartó színe:
Fekete
Eszközök felületkezelése:
Fényes nikkel
 

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Anyag

Tok anyaga Bőr
Eszköz anyaga Nikkelezett acél

Eszközök száma

Eszközök száma 5

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló

Szín

Szín Fekete

Motívum

Motívum Motívum nélküli
Kód:  KSMA0021
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4003349004896

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20