Oldal frissítése

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9359-8780 Rózsaszín Made in Solingen

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9359-8780 Rózsaszín Made in Solingen

A Pfeilring Original Solingen 9359-8780 luxus manikűrkészlet kiváló eszközökkel segíti az otthoni manikűrözést. A készletet most gyönyörű rózsaszín bőr tokban lehet megvásárolni. A manikűr kozmetikai eljárás, amelynek során a kéz ápolása kerül középpontba, különös tekintettel a körmökre és környezetükre. A fő cél a körmök tisztítása, a kiválasztott méretre igazítása, és az elhalt bőr eltávolítása. A manikűrt gyakran kínálják speciális szépség- és körömszalonokban. Azonban nők és a férfiak is egyre inkább keresnek jó minőségű segédeszközöket annak érdekében, hogy otthonuk kényelmében, saját maguk manikűrözhessenek. A Pfeilring Original Solingen 9359-8780 luxus otthoni manikűrkészlet megfelel minden igényének!

A luxus manikűrkészlet egy rózsaszín bőr tokban található, amelyet körömollóval, bőrvágó ollóval, zafír körömreszelővel, praktikus ferde csipesszel és kétoldalas manikűr szerszámmal is felszereltek a körmök tisztításához és a kutikula igazításához. Ezek a speciális eszközök megbízható segítséget nyújtanak az otthoni manikűrözéshez. A legmodernebb eszközökkel a manikűr pihentető tevékenységgé válik, amit ezentúl otthonodban kényelmesen élvezhetsz.

A manikűr készletet nemcsak kozmetikai, de egészségügyi okokból is ajánlott rendszeresen használni. Az alapos kézápolás, melynek része a manikűr is, megakadályozza a fertőzések elterjedését otthonukban, védve ezzel családtagjainkat. Ennek ellenére az otthoni manikűrözésnek is megvannak a saját higiéniai szabályai, amelyet érdemes szem előtt tartani minden esetben. Az eszközöket minden használat után érdemes fertőtleníteni, illetve időnként nem árt megkenni a forgó illesztéseket, és szárazon tartani a hosszabb élettartam érdekében. A készlet része a praktikus tárolást szolgáló bőrtok.

A Solingen manikűr készletek csúcsminőségű eszközök, amelyek híresek az élvonalbeli kidolgozásukról és a hosszú élettartamukról. A manikűrkészletek tokjai valódi bőrből, kiváló minőségű és tartós anyagokból készültek. A gyártó életre szóló garanciát nyújt az általuk gyártott eszközökre, amely azonban nem terjed ki a nem megfelelő használat vagy a szerszámok nedves környezetben való tárolásából eredő károkra. Fogadj a minőségre, és szerezz egy minőségi Solingen manikűr készletet!

A készlet tartalma

  • Körömolló
  • Bőrvágó olló
  • Zafír körömreszelő
  • Ferde csipesz
  • Kinyitható, kétoldalas bőrtok

Tok:
Téglalap alakú, cipzárral zárható, valódi bőr. Méretei: 13,5 x 6 cm zárva, 13,5 x 13 cm kinyitva.

A tok színe:
Rózsaszín

Eszközök felülete:
Fényes nikkel


Paraméterek

Típus

Típus Női

Anyag

Tok anyaga Bőr
Eszköz anyaga Nikkelezett acél

Eszközök száma

Eszközök száma 5

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló

Szín

Szín Rózsaszín

Motívum

Motívum Motívum nélküli
Kód:  KSMA0137
Termékszám:  4003349125539
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20