Oldal frissítése

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9353 Fekete Made in Solingen

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

PFEILRING SOLINGEN Luxus manikűr szett 9353 Fekete Made in Solingen

A Pfeilring Solingen tekintélyes gyártója egy újdonsággal érkezik meg Önhöz, egy luxus 5 db-os manikűr készlettel, amely elsősorban a feldolgozás minőségével. A luxus a kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült anyagokban, és a valódi bőrből készült, egyszerű cipzárral ellátott fekete tokban mutatkozik meg. Ennek a manikűr készletnek az ajándékozásával magát a luxus manikűr élményét adományozza, amely minden nő álma. 

A fő okok a vásárlásra

  • fekete valódi bőr tok cipzárral
  • rozsdamentes acél kivitelezés
  • a neves manikűr-készlet gyártótól

A manikűrkészlet tartalma

  • körömvágó olló
  • ferde csipesz
  • zafír körömreszelő
  • Kétoldalas manikűr eszköz
  • körömcsipesz

Manikűr

A tiszta és szépen ápolt körmök manapság a mindennapos higiénia részei, és a körömápolás nem idegen a férfiak számára sem, a nők mellett. A manikűrözés elérhető a speciális szépségszalonok és a körmös stúdiók szolgáltatásai közt. Ennek ellenére azonban, egyre inkább jellemző, hogy a nők és a férfiak jó minőségű eszközöket igényelnek, amelyek segítik őket a tökéletes körmök megformálásában a saját otthonuk kényelmében. Ez a gazdagon berendezett készlet teszi majd nagyszerűvé az otthoni manikűrözés folyamatát!

A manikűrözést nem csak esztétikai szempontból alkalmazzák, hanem egészségügyi szempontból is, az egészséges körmök érdekében. Minden embernek kizárólag a saját manikűr készletét lenne szabad használnia az esetleges fertőzések elterjedésének elkerülése érdekében. Azonban, még ha csak a személyes, saját manikűr készletét is használja, akkor is követnie kell bizonyos higiénés eljárásokat, mint például az eszközök mosása és fertőtlenítése, alkalmi olajozása és annak száraz környezetben való tárolása. A tartó, amely szintén a csomag része és gyönyörűen díszített strasszokkal van ellátva, segít majd az eszközeinek megfelelő tárolásában.
A Solingen manikűr készlet a kiváló minőségű manikűrről, a kiemelkedő kivitelezésről és a tartósságáról híres. A Solingen manikűrkészlet tartók praktikus megoldásokat és kiváló minőségű, tartós anyagból készült eszközöket biztosítanak. Bízzon a minőségben, és vegyen Ön is Solingen manikűrt !

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Anyag

Tok anyaga Bőr
Eszköz anyaga Nikkelezett acél

Eszközök száma

Eszközök száma 5

A készlet tartalma

A készlet tartalma Körömcsipesz, Körömolló, Körömreszelő, Csipesz, Körömágybőr visszatoló

Szín

Szín Fekete

Motívum

Motívum Motívum nélküli
Kód:  KSMA0139
Termékszám:  4003349122453
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20