Oldal frissítése

Pebble Steel Okosóra - fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pebble Steel Okosóra - fekete

A mai világban mindenki igényli, hogy állandóan "online" legyen, de a telefon folyamatos ide-oda hucolása és bámulása sokszor kellemetlen tud lenni, főleg a vacsora, vagy egyéb társas tevékenységek közben. A Pebble Steel kiküszöböli ezt a problémát, ellát ugyanis az összes információval, amire szükséged lehet, s ehhez csak annyit kell tenned, hogy a csuklódra pillantasz. Az okosóra több száz alkalmazása mellett pillanatok alatt ellenőrizheted az időjárást, a menetrendeket, a naptáradat, vagy utánanézetsz bármi másnak. Természetesen az időt is megtudhatod, sőt a rengeteg választható témának köszönhetően még az óra számlapját is a saját stílusodhoz igazítatod.

Legfőbb jellemzők

  • Az SMS-ek, bejövő hívások és egyéb értesítések teljes körű áttekintése 
  • Zenelejátszó vezérlés
  • 50 méterig vízálló
  • 7 napos akkumulátor-kapacítás egyetlen töltéssel
  • Kiváló olvashatóság még erős napsütésben is

Egyszerű vezérlés

A tartós akkumulátornak hála a Pebble Steel akár 7 napig bírja töltés nélkül. Mindig tudni fogod, mikor van itt az ideje a töltésnek, a kritikus szint elérésekor ugyanis az óra jelezni kezd. A töltést egy mágneses csatlakozóval ellátott USB kábel biztosítja, amit számítógépbe vagy akár egy hálózati töltőfejbe is bedughatsz. A Pebble Steel két könnyen elérhető vezérlőgombbal („fel, „le”) van ellátva. A főmenüt a „ Select” gomb megnyomásával érheted el, a háttérvilágítás bekapcsolásához pedig finoman érintsd meg a képernyőt vagy rázd meg a csuklódat.

Pebble App Store

Fedezd fel a több ezernyi applikációt és számlap témát, amelynek segítségével okosórádat teljesen a személyiségedre szabhatod. Csekkold a sporteredményeket, hallgass zenét vagy kapcsolj hangvezérlésre anélkül, hogy elővennéd az okostelefonodat. A népszerű alkalmazások, mint például a RunKeeper vagy a FreeCaddie, segítenek, hogy kedvenc tevékenységeid még nagyobb élvezetet nyújtsanak számodra.  
A Gravel támogatja a nyílt forráskódú közösségeket, hogy új alkalmazásokat fejlesszenek ki és új funkciókkal bővítsék a Pebble eszköztárát. Kedvenc zenés applikációidról - mint például az iTunes vagy a Spotify – még futás vagy biciklizés közben sem kell lemondanod.

Kompatibilitás

A Pebble Steel Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható az Androidos és iOS rendszerrel futó eszközökhöz. A legeredményesebb együttműködés az iPhone 4S, 5, 5C, 5S vagy a még frissebb verziók, illetve az Android 4.0 és annak újabb változatai révén érhető el.

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tömeg 56 g

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Kód:  PEBL001m2
Termékszám:  PEBBLESTEELBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15