Oldal frissítése

PALMOLIVE Naturals Olive Milk Hand Wash Refill 750 ml

4,8 30 értékelés
Szuper ár
1 990 Ft

PALMOLIVE Naturals Olive Milk Hand Wash Refill 750 ml

Az alapos és rendszeres kézmosás az alapvető higiéniai szokások közé tartozik. A PALMOLIVE Naturals Ultra Moisturization folyékony szappan gyengéden tisztítja kezét és eltávolítja a szennyeződéseket. A praktikus utántöltő kiszerelés 750 ml-es kapacitásának köszönhetően alkalmas az egész család számára. A termék nagyon kellemes illatú az olíva-kivonat tartalomnak köszönhetően. Kíméletes formulája megakadályozza a bőr kiszáradását, puhítja a bőrt, és megadja számára a szükséges hidratálást. Ez a frissesség és tisztaság érzését kelti a bőrön. Keze selymesen sima és gyönyörű lesz. 

Hatóanyagai:

  • Az olíva-kivonat tartalmaz fontos antioxidánsokat tartalmaz, melyek tisztítják és védik a bőrt. Hatékonyan és mélyen hidratálja a bőrt és helyreállítja rugalmasságát.

Alkalmazás:
Használjon a folyékony szappant rendszeresen egész nap, főként evés előtt, és toalett használata után. Nedvesítse meg kezét meleg vízzel, és alkalmazza rajtuk a folyékony szappant. Moson kezet alaposan legalább 30 másodpercig, majd öblítse le vízzel.
Bőrtípus:
A termék alkalmas minden bőrtípusra.

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Glicerin, Cocamide MEA, Sodium salicylate, Nátrium benzoát, Parfüm, Polyquaternium-7, Styrene/acrylates copolymer, Citric acid, Tetrasodium EDTA, Laktóz, Tejsavófehérje, Sine adipe lac, Olea europaea fruit oil, Linalool.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Specifikáció Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú
Kód:  MYD043
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8693495025263
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15