Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PALMOLIVE Kitchen Odour Neutralising Hand Wash Refill 500 ml

5 11 értékelés
1 590 Ft

PALMOLIVE Kitchen Odour Neutralising Hand Wash Refill 500 ml

Ez a folyékony szappan a gyors és hatékony kézmosást támogatja. Nagyon könnyen adagolható és a hagyományos szappannal ellentétben a használata is higiénikusabb. A megbízható PALMOLIVE márkájú folyékony szappan minden bőrtípusra ideális választás. A folyékony szappan fő fókusza a következőre irányul: hidratáló és lágyító hatás.

PALMOLIVE Kitchen Odour Neutralising Hand Wash Refill 500 ml folyékony szappan legfőbb tulajdonságai

  • a közismert PALMOLIVE folyékony szappan remekül távolít el bármilyen szennyeződést
  • hidratáló és lágyító hatású
  • nőknek és férfiaknak egyaránt tökéletes
  • PALMOLIVE folyékony szappan űrtartalma: 500 ml

Összetétel

Aqua, Sodium C12-13 pareth sulfate (*A) / sodium laureth sulfate (*B), Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, Sodium chloride, Glycerin, Cocamide MEA, Parfum, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Tetrasodium EDTA, Citric acid, Benzophenone-4, Citrus aurantifolia juice, CI 42090, CI 47005

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Szappan típus

Szappan típus Utántöltő

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Lágyító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Aqua, Sodium C12-13 pareth sulfate (*A) / sodium laureth sulfate (*B), Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, Sodium chloride, Glycerin, Cocamide MEA, Parfum, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Tetrasodium EDTA, Citric acid, Benzophenone-4, Citrus aurantifolia juice, CI 42090, CI 47005'>
Kód:  MYD164
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8003520045317
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05