Oldal frissítése

PACO RABANNE XS (2018) EdT 100 ml

18 290 Ft

PACO RABANNE XS (2018) EdT 100 ml

Ha imádod a kellemes férfi illatokat, akkor nem hiányozhat a készletedből a népszerű PACO RABANNE eau de toilette. A vadító PACO RABANNE férfi eau de toilette harmonizálja a belső, lelki és a fizikai jólétet. Az érzékek aromás illatával ejti rabul, amelyért a meglehetősen aktív egyének fognak rajongani, akik spontán új kalandokba vágnak bele a maximális frissesség csodálatos érzésével. Tegyél egy sétát a varázslatos és összetéveszthetetlen fás illatok világának erdei ösvényén. Alkalmazásával sikeresen kiemelheted az érett és merész személyiség-vonásokat. Adj egy esélyt a kibontakozásra a megkapó PACO RABANNE eau de toilette-tel és légy önmagad.

Eau de Toilette PACO RABANNE XS (2018) EdT 100 ml ...

A népszerű PACO RABANNE XS (2018) EdT 100 ml alapvető jellemzői

  • A felkapott PACO RABANNE eau de Toilette zamatos férfi tónusokat foglal magába
  • A fő komponensek a domináns aromás illatjegyek kombinációja
  • Az illat remekbe szabott kiegészítője a másodlagos, fás tónusok kombinációja
  • A további illatösszetevőket alkotja a kellemes bergamott, menta és szantálfa
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű PACO RABANNE eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Térfogata: 100 ml
  • Add át magad teljes mértékben az illat csábításának, bárhová is vezessen az utad

A méltán híres PACO RABANNE eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Kezdj egy új napot tiszta lappal a népszerű PACO RABANNE eau de toliette illatával. A meghatározó aromás elsődleges illatfajta és az esszenciális fás másodlagos illatfajta a nem tipikusan válogatott összetevőknek köszönhetően felhívják magukra a figyelmet. Amíg elvarázsol Téged a visszafogott illat első fuvallata, olyan illatjegyek pezsdítő keveréke, mint a zamatos bergamott, menta és szantálfa, új kalandra csábít. Származási helye Franciaország. Az itt előállított PACO RABANNE eau de toilette tele van energiával és érzékiséggel, amit bármilyen alkalomból megoszt veled. Az üveg űrtartalma 100 ml. Az eau de toilette elkísér Téged egy fárasztó munkanapon és különleges eseményen egyaránt. Melletted lesz életed számos mérföldkövénél.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Bergamott, Menta, Szantálfa
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  BRmisc3724
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668554577

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05