Oldal frissítése

PACO RABANNE Phantom EdT 200 ml - utántöltő

Leárazás -21 %
24 510 Ft 31 200 Ft

PACO RABANNE Phantom EdT 200 ml - utántöltő

Ha kedveled a kellemes férfi illatokat, akkor biztosan tetszeni fog a népszerű PACO RABANNE eau de toilette. A vadító PACO RABANNE férfi eau de toilette nem hagyja hidegen a körülötted lévő nőket. A fás jegyek az illat fényűző és elegáns oldalát adják. A frissesség, az erő, a lágyság és a hihetetlen tartósság a fő erősségei közé tartozik. Számolj le a kötöttségekkel a megkapó PACO RABANNE eau de toilette-tel, amellyel soha nem maradsz észrevétlen.

Eau de Toilette PACO RABANNE Phantom EdT 200 ml - utántöltő ...

A kiváló PACO RABANNE Phantom EdT 200 ml - utántöltő legfontosabb jellemzői

  • A felkapott PACO RABANNE eau de Toilette kellemes férfi tónusokat egyesít
  • Az uralkodó illatfajta a domináns fás illatjegyek keveréke
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű PACO RABANNE eau de toilette illat, amelynek származási helye Spanyolország
  • Térfogata 200 ml
  • Hagyd, hogy a magával ragadó illat kényeztessen Téged

A felkapott PACO RABANNE eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Fedezd fel a szépséget és az egyediséget a hétköznapokban a népszerű PACO RABANNE eau de toliette illatával. Az uralkodó fás elsődleges illatfajta elvarázsol Téged az összetevők kifinomult kombinációjával. Származási helye Spanyolország. Az itt előállított PACO RABANNE eau de toilette elrepít Téged az álmok világába gyönyörű és érzéki tónusaival. Űrtartalma: 200 ml. Az eau de toilette napközbeni és esti programokra egyaránt ajánlott. Biztosan ragyogó leszel vele az első randin, romantikus vacsorán vagy egy partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KPFP1008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668596355

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05