Oldal frissítése

PACO RABANNE Olympéa Solar EdP Set 125ml

Leárazás -12 %
23 690 Ft 26 990 Ft

PACO RABANNE Olympéa Solar EdP Set 125ml

Vedd kezébe az irányítást, és válj magabiztos nővé a PACO RABANNE Olympéa Solar EdP-vel. Az Olympéa Solar egy nő szépségét, erejét és győzelmét szimbolizálja. Az illat ragyogó robbanása az istennő összes gyönyörű oldalát feltárja. Mindezt kiemeli a győztesek babérkoszorúját ábrázoló palack. Az intenzív virágos parfümös eau de parfum a lédús mandarinnal és fehér virágok illatával keveredik. A benzoin is megjelenik a benne. A PACO RABANNE Olympéa Solar EdP nagyszerű párja a PACO RABANNE Invictus Platinum férfi illatnak. A PACO RABANNE Olympéa Solar EdP parfüm ajándékcsomag parfümöt és testápolót tartalmaz.

A PACO RABANNE Olympéa EdP ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A PACO RABANNE Olympéa EdP parfüm magabiztos nővé varázsol
  • Gyönyörű üveg, amely babérkoszorút ábrázol
  • Virágos illat jellemzi
  • PACO RABANNE Olympéa Solar EdP ajándékcsomag, amely eau de parfümöt és testápolót tartalmaz
  • 2022-ben indult
  • Gyönyörű ajándék minden nőnek

Fejjegy
mandarin, narancsvirág

Szíjegyv
tölgymoha, tahiti gardénia

Alapjegy
ylang-ilang, benzoin

A csomag tartalma:
PACO RABANNE Olympéa Solar EdP 50 ml
PACO RABANNE testápoló tej 75 ml

Összetétel

Illatos víz: ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (REV 4), CI 42090 (KÉK 1)

Testápoló: Testápoló:5 CETEARYL ETILHEXANOÁT, Illatos víz:5 CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLICERIN, NÁTRIUM-AKRILÁT/NÁTRIUM-AKRILIL-DIMETIL-TAUURÁT KOPOLIMER, C15-19 ALKANE, KAPRILIL-GLIKOL, 1,2-HEXANEDIOL, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, TROMETHAMINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, Illatos víz:7 POLIGLICERIL-6-LAURÁT, TETRASODIUM-GLUTAMÁT-DIACETÁT, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE,1 CITRONELLOL, POLIGLICERIN-6, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE,2 SZORBITÁN OLEÁT, COUMARIN, CITRIC ACID, ALFA-IZOMETIL-IONON, SZORBITÁN IZOSZTEARÁT, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, CITRAL.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KPFP1006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668608355

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10