Oldal frissítése

PACO RABANNE Olympea Legend EdP 80 ml

26 490 Ft

PACO RABANNE Olympea Legend EdP 80 ml

Olyan parfümöt keresel, amiért mások irigyelni fognak? A(z) PACO RABANNE Olympea Legend EdP 80 ml káprázatos illat nők számára. A parfüm fő összetevői a virágos jegyek, amelyben olyan tónusok dominálnak, mint a jázmin, a rózsa és az ibolya. Ez a parfüm különösen a nyári meleg napokra való viselet. A(z) PACO RABANNE Olympea Legend EdP 80 ml Spanyolországban készül.

A(z) PACO RABANNE Olympea Legend EdP 80 ml parfüm főbb tulajdonságai

  • Parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • Származási helye: Spanyolország
  • A parfüm űrtartalma: 80 ml

Egyéb információk a(z) PACO RABANNE gyártóról

A Paco Rabanne márkát a spanyol Francisco Rabaneda Cuervo alkotta meg, aki 1969-ben mutatta be első parfümjét. Paco Rabanne-nak sikerül ötvöznie a luxust és a csáberőt. Ezek az illatok növelik a férfiak és a nők önbizalmát. A Paco Rabanne parfümök eleinte virágeszenciájukról voltak ismertek, de ma már fás és fűszeres összetevőkkel is büszkélkedhetnek, amelyek garantáltan felkeltik mások figyelmét.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 80 ml
Kód:  KPFC3387
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668577521

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15