Oldal frissítése

PACO RABANNE Olympéa EdP Set 125 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PACO RABANNE Olympéa EdP Set 125 ml

A PACO RABANNE Olympéa EdP szettel készen állhatsz arra, hogy szembenézz minden kihívással, amellyel életed útján találkozol. A csomagban egy eau de parfum és egy testápoló található. Virágos illat jellemzi, egy csipetnyi keleties jeggyel. Az Olympéa EdP ajándékcsomag a modern világ istennőjévé varázsol. A készlet a napsütötte Spanyolországból származik 

A PACO RABANNE Olympéa EdP Set ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A PACO RABANNE Olympéa EdP Set ajándékcsomag nőknek készült
  • Parfümöt és testápolót tartalmaz
  • A napsütötte Spanyolországból származik
  • A PACO RABANNE Olympea a gyömbér és a mandarin szenvedélyes párbajával ejt rabul
  • Virágos és keleties illat jellemzi
  • Különösen az erős nők fogják élvezni az illatot

PACO RABANNE Olympea EdP

Vállald a kihívásokat a PACO RABANNE Olympea eau de parfum illatával. Friss és mégis erős. Virágos és keleties illata teljesen elvarázsol. Válj a modern kor istennőjévé. Lélegezd be az érzéki gyömbérvirágot, a zöld mandarint és a jázmint. Az illat különleges szívét sós vanília hatja át. Az alapillatban valódi ámbra és kasmírfa jegyeit fedezheted fel. 

Fej: 
Gyömbérvirág, zöld mandarin, jázmin

Szív:
Só, vanília

Alap:
Valódi ámbra, kasmírfa

PACO RABANNE Olympea Legend Testápoló tej

Tedd teljessé a PACO RABANNE Olympea Legend illatát a testápolóval. A testtej ápolja a bőrt fürdés után. Élvezd a jázmin, a gyömbér, a mandarin, a só, a vanília, az ámbra, a szantálfa és a kasmír finom illatát. A PACO RABANNE Olympea Legend testápoló kiválóan hidratálja és selymesen puhává varázsolja bőrödet.

A csomag tartalma: 
PACO RABANNE Olympea EdP, 50 ml
Testápoló, 75 ml


Összetétel

PACO RABANNE Olympea EdP

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALFA-IZOMETIL-IONON, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, DISODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, CI 14700 (REV 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 33), CI 60730 (EXT. VIOLET 2). A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KSDS1573
Termékszám:  3349668597895

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10