Oldal frissítése

PACO RABANNE Lady Million EdP Set 180 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PACO RABANNE Lady Million EdP Set 180 ml

A PACO RABANNE Lady Million EdP Set180 ml-es szettje 80 ml parfümöt és 100 ml-es testápolót tartalmaz. A kellemes gyümölcsös-virágos illat minden nő érzékét rabul ejti. A Lady Million testápoló hidratálja és táplálja a száraz bőrt. A PACO RABANNE ajándékszettel szeretett feleséged is megajándékozhatod.

A PACO RABANNE Lady Million EdP Set 180 ml legfőbb jellemzői

  • A gyümölcsös-virágos illat viselőjének nőiességét hangsúlyozza
  • Parfümöt és testápolót tartalmaz
  • A Lady Million testápoló hidratálja és puhítja a bőrt
  • A bódító illat felkelti az érzékeket
  • Minden bőrtípusra alkalmas

EdP PACO RABANNE Lady Million (80ml)

Szeretnél olyan parfümöt, amelynek illatát veled azonosítják? A PACO RABANNE Lady Million EdP tökéletes illat nők számára. Olyan virágok keveréke jellemzi, amelyben a jázmin, a rózsa illetve az ibolya árnyalatai dominálnak. A parfüm alapját másodlagos gyümölcsos aromák egészíti ki, például az alma, a sárgabarack illetve a fekete ribizli édes illata. Az illatanyagok között továbbá az ámbra, a citrom, a jázmin, a málna, a méz, a pacsuli és a narancs is megtalálható. A parfüm különösen alkalmas nyári napokra, de alkalmi viseletre egyaránt.

Fej: neroli, amalfi citrom, málna
Szív: jázmin, afrikai narancsfa virága, gardénia
Test: pacsuli, borostyán, fehér méz

Összetétel:
Alcohol, Perfume / Fragrance, Aqua / Water, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Eugenol, Citral, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Benzyl Benzoate, Farnesol, Bht, Ci 17200 / Red 33, Ci 60730 / Ext. Violet 2. (Fil B196717/1).

PACO RABANNE Lady Million testápoló (100 ml)

A PACO RABANNE testápoló a sheavajnak köszönhetően hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá varázsolja. A 100 ml-es flakon nagyon praktikus és hosszú ideig kitart. A jázmin és a szürke ámbra  bódító illata felkelti az érzékeket.

Alkalmazása:
Vidd fel a száraz bőrre. Oszlasd el a testen, és hagyd felszívódni.

Összetétel:
Water, Paraffinum Liquidum, Antistatic Glycerin, Moisturizer, Ethylhexyl Palmitate, Fragrance, Synthetic ester, Emollient, Surfactant, Glyceryl Stearate, Emulsifier, Stearyl Alcohol, Cera microcristallina, Paraffin, Linalool, Geraniol, Carbomer, Alpha-isomethyl ionone, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Disodium EDTA.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)

Űrtartalom

Űrtartalom 180 ml
Kód:  KPFC1499
Termékszám:  3349668562169

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10