Oldal frissítése

PACO RABANNE Invictus EdT 200 ml

4,5 7 értékelés
39 290 Ft

PACO RABANNE Invictus EdT 200 ml

Ha imádod a kellemes férfi illatokat, akkor amit feltétlenül be kell szerezned, az a népszerű PACO RABANNE eau de toilette. A macsós PACO RABANNE férfi eau de toilette mindenki csodálatát kivívja a nap során. Az érzékek aromás illatával ejti rabul, amely felkelti az aktív, modern gondolkodású emberek érdeklődését, akik folyamatosan keresik a rájuk váró kalandokat, ahonnan megerősödve és friss energiával térnek vissza. A citrus illat a fiatalságot, a szabad gondolkodást, a képzelet szabadságát és az egyediséget képviseli. Jellegéből adódóan gyakran tavaszi és nyári viseletre ajánlott. Vetkőzd le a gátlásaidat a megkapó PACO RABANNE eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

Eau de Toilette PACO RABANNE Invictus EdT 200 ml ...

A népszerű PACO RABANNE Invictus EdT 200 ml kiemelkedő tulajdonságai

  • A megnyerő PACO RABANNE eau de Toilette kellemes férfi tónusokat foglal magába
  • A meghatározó illatfajta a domináns aromás tónusok keveréke
  • A fő összetevőt harmonikusan egészíti ki a másodlagos, citrusos illatjegyek kombinációja
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű PACO RABANNE eau de toilette illat, amelynek származási helye Spanyolország
  • Űrtartalma: 200 ml
  • Ez az illat minden alkalomból elragadóvá tesz Téged

A méltán híres PACO RABANNE eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Javíts nagy mértékben a hangulatodon a népszerű PACO RABANNE eau de toliette illatával. A meghatározó aromás elsődleges illatfajta és a kiemelkedő citrusos másodlagos illatfajta a nem tipikusan válogatott összetevőknek köszönhetően felhívják magukra a figyelmet. Származási helye Spanyolország. Az itt készített PACO RABANNE eau de toilette támogatja az energia és az érzékiség természetes visszatérését. Az üveg térfogata 200 ml. Az eau de toilette megbízható társad lesz a hétköznapokon és alkalmi eseményeken egyaránt. Elkísér az izgalmas randira és fontos üzleti ebédre is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KPFC3207
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668589678

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10