Oldal frissítése

PACO RABANNE Invictus 100 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PACO RABANNE Invictus 100 ml

A férfiaknak kifejlesztett Paco Rabanne Invictus borotválkozás utáni balzsam célja, hogy ápolja a bőrt a borotválkozás után. A borotválás rendszeres tevékenységet jelent a legtöbb férfi számára, ha törődni akarnak a megjelenésükkel, de gyakran ez az arcukon is nyomot hagy különféle irritációk formájában. Ez a termék nemcsak tökéletes ápolást biztosít, de meg is nyugtatja a bőrt, amely hosszú ideig remek illatú lesz. Ez érzékien friss, sportos illat az energiát, a dinamizmust, a tisztaságot és a férfias erőt testesíti meg. Az invictus latin kifejezés jelentése legyőzhetetlen. Az Invictus illat pezsgő és energikus, a friss gyümölcsök, virágok és fűszerek keveréke egy kimondottan egyedi aromát eredményezett.


A keserű grapefruit nagyszerű kombinációt alkot a naranccsal és az édes mandarinnal. A balzsam az egyértelműséget és a tisztaságot a vizes illatjegyeknek köszönheti. A jázmin mámorító illata a keveredik a győzelem félreérthetetlen illatával, a babérral. Erős alapját az ámbra és a pacsuli, valamint fás illatok, a tölgy és a moha egészíti ki. Ezt az egyedülálló borotválkozás utáni balzsamot olyan férfiaknak alkották, akik tudják, hogyan kell nyerni, és nem titkolják férfias erejüket. Használd ezt a borotválkozás utáni balzsamot, hogy bőröd puha és tökéletesen ápolt legyen!


Alkalmazás:

Vidd fel az arcbőrre és a nyakra. Használd minden borotválkozás után.


Térfogat:

100 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  KPFH356f
Termékszám:  3349668515721

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15