Oldal frissítése

PACO RABANNE Fame EdP 30 ml

5 1 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 80 ml
20 190 Ft

PACO RABANNE Fame EdP 30 ml

Olyan parfümöt szeretnél, amit a környezeted nem győz dicsérni? A(z) PACO RABANNE Fame EdP 30 ml varázslatos illat nők számára. A parfüm fő komponensei a virágos jegyek, amelyben olyan tónusok dominálnak, mint a jázmin, a rózsa és az ibolya. A parfüm csábító kompozíciójához elengedhetetlen a fás, gazdag mellékillat is pl. a rózsafa, a cédrus vagy a szantálfa jellegzetes aromájával. Ezt a parfümöt hétköznapi viseletre tervezték. A(z) PACO RABANNE Fame EdP 30 ml Spanyolországból származik.

A(z) PACO RABANNE Fame EdP 30 ml parfüm főbb tulajdonságai

  • Hölgyek számára tervezett parfüm
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • A(z) PACO RABANNE Fame EdP 30 ml másodlagos illatfajtája: fás
  • Származási helye: Spanyolország
  • A parfüm űrtartalma: 30 ml

Egyéb információk a(z) PACO RABANNE gyártóról

A Paco Rabanne márkát a spanyol Francisco Rabaneda Cuervo alapította, aki 1969-ben mutatta be első parfümjét. Paco Rabanne-nak sikerül ötvöznie a kifinomult luxust és a csáberőt. Ezek az illatok növelik a nők és a férfiak önbizalmát. A Paco Rabanne parfümök eleinte virágeszenciájukról voltak ismertek, de ma már fás és fűszeres összetevőkkel is rendelkeznek, amelyek garantáltan felkeltik mások figyelmét.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFA1155
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668594603

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05