Oldal frissítése

PACO RABANNE XS Black EdT 100 ml

4,8 9 értékelés
20 490 Ft

PACO RABANNE XS Black EdT 100 ml

Paco Rabanne XS Black

A francia elegancia légiességét magában hordozó XS Black férfi illatot modern és magabiztos férifiak számára tervezték. Az illat 2005-ben került piacra, alkotója Olivier Crespa. Az egyes összetevők zseinális összekapcsolása egyedi illatot eredményez, amelyet fekete flakonba rejtettek. Az illat a férfi temperamentumot, a lüktető energiát és a modern gondolkodásmódot tükrözi.

A kardamom egyedi tónusai a borostyánnal és az üde citrommal vegyülnek. A bársonyvirág, a pacsuli és a fahéj elvarázsoló illatárnyalata elegyedik a zsályával, fás tónusokkal és az édes pralinéval. Az illat a maga egyedi kompozíciójával mindennapi viseletre alkalmas, remekül fogja magát érezni munkahelyén, romantikus vacsorákon vagy a barátokkal töltött vad éjszakai partikon. Burkolózzon az illatba, amely megállja a helyét a luxus, nagyvárosi illatok konkurenciájával szemben is.

Összetevők:
Fej: borostyán, kardamom, citrom
Szív: bársonyvirág, pacsuli, kalamondin, fahéj
Alap: zsálya, fa, praliné
Kiszerelés:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC066
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668161348

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10