Oldal frissítése

PACO RABANNE 1Million EdT Set 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PACO RABANNE 1Million EdT Set 150 ml

Parfüm szett tartalmazza: 50 ml EdT és 100 ml tusfürdő - 12 660 Ft/100 ml

Összetétel

PACO RABANNE 1Million EdT

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), COUMARIN, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, GERANIOL. A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

Zuhanyzselé

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, PARFUM (FRAGRANCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLICERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DECYL GLUCOSIDE, PEG-200 HIDROGÉNEZETT GLICERIL-PALMÁT, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, COUMARIN, LIMONENE, PEG-7 GLICERIL-KOKOÁT, LACTIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ALFA-IZOMETIL-IONON, POLIKVATERNIUM-39, TETRASODIUM-EDTA, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (REV 4), CI 42090 (KÉK 1). A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSDS1574
Termékszám:  3349668598137

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05