Oldal frissítése

PACO RABANNE 1 Million EdT Set 210ml

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PACO RABANNE 1 Million EdT Set 210ml

A PACO RABANNE 1 Million EdT férfi parfüm milliomossá tesz. Merész és intenzív összetevők jellemzik. Minden egyes napodat átjárja a napsütés. A PACO RABANNE 1 Million EdT ikonikus illata méltán a márka leghíresebb parfümje. Szeressen bele ebbe a friss, édes illatba, amely ideális az ambiciózus és sikeres férfiak számára, akik pontosan tudják, mit akarnak. Az eau de toilette-t Paco Rabanne divatja ihlette, és a híres parfümőrök, Christoph Reynaud, Olivier Pescheux és Michel Girard alkották meg. A PACO RABANNE 1 Million EdT Eau de Toilette a lédús mandarin, a friss menta és a mámorító fahéj illatát kínálja, amelyet a rózsa aromája egészít ki. A PACO RABANNE 1 Million EdT mindennapi használatra alkalmas.

A PACO RABANNE 1 Million EdT szett főbb jellemzői

  • A PACO RABANNE 1 Million EdT ideális a férfiak számára.
  • Ez az eau de toilette a napsütötte Spanyolországból származik.
  • Intenzív bőr illat jellemzi
  • A PACO RABANNE 1 Million EdT egész napos viseletre alkalmas.
  • Népszerű a magabiztos férfiak körében.

A mámorító tubarózsa és a kasmírfa kombinációja

A PACO RABANNE 1 Million EdT férfi eau de toilette kontrasztokat vegyít egymással. Édesen mámorító tubarózsát ötvöz egy csipetnyi sóval és meleg kasmírfával. A bőr illata hatja át a szívet, melyet citrusok egészítenek ki. Ez a mámorító illat különösen a napsugarak alatt tűnik ki. Az illat alapja a gyanta és a fenyő jegyeinek kivételes kombinációja.

PACO RABANNE a mindennapokra és különleges alkalmakra

A PACO RABANNE 1 Million EdT férfi eau de toilette egy érzékien meleg illatba burkolózik, bőr és virágos alaptónusokkal. Az asszonyok büszkék a férfiakra, akik látszólag szemtelenek és rettenthetetlenek. Ezt az újdonságot 2020-ban mutatták be, és ahogy a neve is mutatja, azonnal milliók lettek rajongói. A PACO RABANNE 1 Million EdT-t egy kihagyhatatlan aranyszínű üveg kíséri.

Fejjegy:mandarin

Szívjegy:fahéj, rose

Alapillat:ámbra, bőr

A csomag tartalma:
Eau de Toilette 50 ml
Dezodor 150 ml
Eau de Toilette 10 ml

Összetétel

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), COUMARIN, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, GERANIOL.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Bőrös
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 210 ml
Kód:  KPFP1005
Termékszám:  3349668607808

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15