Oldal frissítése

PACO RABANNE 1 Million EdT Set 120 ml

4,8 5 értékelés
Leárazás -3 %
30 390 Ft 31 490 Ft

PACO RABANNE 1 Million EdT Set 120 ml

PACO RABANNE 1 Million EdT
PACO RABANNE

A PACO RABANNE 1 Million EdT férfi parfümmel milliomosnak érezheted magad. Merész és intenzív összetevők jellemzik. A PACO RABANNE 1 Million EdT minden egyes napodat napsütéssel fogja gazdagítani. 

Alapvető információk

Illat típusa: 

Bőr

Jelleg: 

Férfiaknak

Illatanyag összetevők: 

Só, Fenyő, Napsütötte tónusok, Gyanta, Tuberózsa, Ámbrafa, Bőr

A PACO RABANNE 1 Million EdT összetevői

    Parfümök 
                 

FEJ

Mandarin, menta

    Parfümök         
                 

szív

Fahéj, rózsa

    Parfümök 
                 

ALAP

Ámbra, bőr

A PACO RABANNE 1 Million EdT férfi eau de toilette jellemzői

A PACO RABANNE 1 Million EdT ikonikus illata méltán a márka leghíresebb parfümje. Burkold magad ebbe a friss, édes illatba, amely ideális az ambiciózus és sikeres férfiak számára, akik pontosan tudják, mit akarnak. Az eau de toilette-t Paco Rabanne divatja ihlette, és a híres parfümőrök, Christoph Reynaud, Olivier Pescheux és Michel Girard alkottákmeg. A PACO RABANNE 1 Million EdT Eau de Toilette a lédús mandarin, a friss menta és a mámorító fahéj illatát hordozza, amelyeket a rózsa aromája egészít ki. A PACO RABANNE 1 Million EdT alkalmas mindennapos használatra.

PACO RABANNE 1 Million EdT

A PACO RABANNE 1 Million EdT férfiak számára ideális

Eredetileg ez az eau de toilette a napsütötte Spanyolországból származik 

Intenzív bőr illat jellemzi 

A PACO RABANNE 1 Million EdT alkalmas egész napos viseletre 

A magabiztos férfiak körében népszerű

100 ml + 20 ml-es utazócsomag

    

A PACO RABANNE 1 Million EdT illat leírása

A PACO RABANNE 1 Million EdT férfi eau de toilette kontrasztokat vegyít egymással. Az édesen mámorító tubarózsát ötvözi egy csipetnyi sóval és a melegítő kasmírfával. Szívjegyét a bőr illata hatja át, citrusfélékkel kísérve. Ez a mámorító illat különösen a napsugarak hatására tündököl. Az illat alapját a gyanta és a fenyő tónusainak kivételeskombinációja adja.

PACO RABANNE a mindennapokra és különleges alkalmakra

A PACO RABANNE 1 Million EdT férfi eau de toilette egy érzékien meleg illatba burkol, bőr és virágos alaptónusokkal. Azoknak a férfiaknak szól, akik merészek és bátrak. Ezt az újdonságot 2020-ban mutatták be, és ahogy a neve is mutatja, azonnal rajongók millióira talált. A PACO RABANNE 1 Million EdT-t egy különleges, aranyszínű üvegben kapotthelyet.

PACO RABANNE

PACO RABANNE, ahogy a neve is mutatja, a napfényes Spanyolországból származik. Eredeti szakmája építész volt, de az 1960-as években a divat világában szerzett magának nevet. Nem sokkal később elindította első parfümmárkáját. A PACO RABANNE az egyik legnépszerűbb parfüm a világon. Avantgárd stílusa, eredeti palackjai nagyon gyorsan megtaláltákrajongóikat. A PACO RABANNE illatok érzékiek és extravagánsak, egy csipetnyi luxussal. Leghíresebb parfümje, a Rabanne 1 Million mára legendává vált a parfümök világában. Nem csoda, hogy maga a spanyol királynő is megkedvelte a parfümjeit.

PACO RABANNE kategóriák


Ajándékcsomagok PACO RABANNE

Ajándékcsomagok

Epiláció és borotválkozás PACO RABANNE

Epiláció és borotválkozás

Vůně a parfémy PACO RABANNE

Parfümök

Kosmetika pro muže PACO RABANNE

Férfiaknak

Péče o Test PACO RABANNE

Testkozmetikumok


Összetétel

Alkohol Denat, Illat, Víz, Kumarin, Limonene, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Benzil, Alkohol, Cinnamal, Eugenol, Citral, Isoeugenol, Citronellol. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Bőrös
Illatösszetevők Bőr, Menta, Rózsa, Fahéj

Űrtartalom

Űrtartalom 120 ml
Kód:  KPFC3184
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3349668571741

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15