Oldal frissítése

PACO RABANNE 1 Million Cologne EdT 100 ml TESTER

Kiegészítők a termékhez

PACO RABANNE 1 Million Cologne EdT 100 ml TESTER

Paco Rabanne 1 Million Cologne

Kölnivíz Paco Rabanne 1 Million Köln egy bájos illat, amely finoman átölel, és veled marad sokáig csatlakoztatva. Szénsavas kompozíció jött létre az ember, és indult 2015-ben a megjelenése, és állni Olivier Pescheux és Michel Girard.Elfedi gyümölcsös keveredett egy csipetnyi tengeri frissesség. Zahalte se do jemné vůně!

Egyedi koktél férfias hangok finoman összekeverjük a frissesség a citrusfélék és a tenger. Juniper kíséri romantikus rózsa és egy csipetnyi valódi bőrből pacsuli alapját képezik hosszan tartó illat, amely megbízhatóan kísérik mind hétköznap és ünnepi alkalmakkor. Dopřejte si tento dokonalý koktejl plný svěžesti, euforie a luxusu s dotekem nadčasové elegance!

Hozzávalók:
Fej: kardamom, citrom, mandarin, narancs, tengeri jegyek
Szív: boróka, rózsa
Bázis: tonkabab, bőr, pacsuli
Ha felvette az illatot magad, csak akkor veheti igénybe ezt az ajánlatot, mely a kedvenc illatanyag flakon NOW tesztelés. Tester biztosan tudjuk a klasszikus illatszerek, ahol alkalmazzák, így az ügyfelek szaga teszt. Performing teszter nem egészen ugyanaz az eredeti csomagolásban illatát. Általában kevésbé feltűnő, üvegben lehet csomagolni csak egy fehér doboz nyomtatás nélkül, vagy lehet csomagolatlan és többnyire hiányzó felső fedél spray. Az illat néven egy teszter nem alkalmas, mint egy ajándék, de ez egy jó választás, hogy mentse a környezet és a pénztárca. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPPT0025
Termékszám:  3349668530069

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10