Oldal frissítése

ORIBE Styling Free Styler Working 300ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ORIBE Styling Free Styler Working 300ml

A közepes fixálást nyújtó ORIBE Styling Free Styler Working egy nagyon gyengéd és ultraszáraz permet, amely segít a frizura létrehozásában vagy épp átalakításában. Erősíti a hajat, valamint megakadályozza a sérüléseket és a töredezést a frizura kialakítása során. Polimerek keverékét tartalmazza, amelyek lehetővé teszik a könnyű és rugalmas tartást, valamint az egyszerű hajformázást. A görögdinnye, licsi és havasi gyopár virágkivonatot tartalmazó exkluzív Oribe komplex megóvja a hajat az oxidációtól, a természetes keratin elvesztésétől, a kiszáradástól, valamint az időjárási viszonyok által okozott elszíneződéstől és károsodástól. A 100% vegán, száraz, nem zsíros textúra nem tartalmaz sókat, parabéneket, glutént és nátrium-kloridot, továbbá minden hajtípusra alkalmas.

A formázáshoz tervezett ORIBE Styling Free Styler hajspray legfőbb jellemzői

  • Közepes rögzítést kínáló ORIBE Styling Free Styler Working luxus hajspray rendkívül száraz és nem zsíros összetétellel
  • Segít létrehozni vagy épp átalakítani a frizurát
  • Megakadályozza a haj sérülését és töredezését hajformázás során
  • A tartalmazott polimerek könnyű tapadást és rugalmas kontrollt kínálnak
  • Az exkluzív Oribe komplex véd a természetes keratin elvesztésétől, a kiszáradástól és károsodástól
  • 100% vegán formula szulfátok, parabének, glutén és nátrium-klorid nélkül

Hatóanyagok:

  • A ginzeng gyökér kivonat megakadályozza a sérülést és a töredezést.
  • A kukui olaj hidratálást és védelmet nyújt a szabad gyökök ellen.
  • A hidrogénezett gyapotmagolaj erősíti a hajat, miközben rugalmasan és puhán tartja

Használat:
Használat előtt rázd fel a terméket. Permetezd a száraz hajra, alakítsd ki vagy alakítsd át a frizurát kívánt módon, majd a kész frizurát rögzítsd újra.
Összetétel:
ALCOHOL DENAT., HYDROFLUOROCARBON 152A, DIMETHICONE, VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, VP/VINYL CAPROLACTAM/DMAPA ACRYLATES COPOLYMER, PANTHENOL, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT, LITCHI CHINENSIS (LYCHEE) FRUIT EXTRACT, GNAPHALIUM LEONTOPODIUM FLOWER EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, ALEURITES MOLUCCANUS SEED OIL, HYDROGENATED COTTONSEED OIL, OCTYLACRYLAMIDE/ACRYLATES/BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, CYCLOPENTASILOXANE, PHENETHYL BENZOATE, POLYQUATERNIUM-59, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PPG-12 DIMETHICONE, AQUA/WATER/EAU, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CALCIUM STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum, Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: UV fénnyel szemben
Kód:  VLS12746
Termékszám:  811913014455

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05