Oldal frissítése

OPI Nail Lacquer OPI Red 15 ml

4,5 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OPI Nail Lacquer OPI Red 15 ml

Az OPI Nail lacquer kozmetikai készítményt lányok és nők számára tervezték, hogy körmük szép legyen és divatos színben pompázzon. A lakk ellenáll a sérüléseknek, így csak rajtad múlik, hogy meddig akarod viselni ezt a színt.  Az ápolt körmök és a jól megválasztott színek szuperül összehangolhatók az öltözékkel vagy a kiegészítőkkel: ez a trend soha nem lesz divatjamúlt! Az elegáns és ápolt körmök senkiben sem hagynak kétséget afelől, hogy egy szépség áll előttük, aki ad magára és a legkisebb részletekre is odafigyel.
Az OPI lakkok számtalan, divatos színben érhetők el, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Válaszd ki a hangulatodhoz illő színt, hangold össze a lakkot a ruháddal vagy a kiegészítőkkel, hagyd, hogy inspiráljanak az aktuális trendek! Az OPI lakkok kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért ezeket gyakran hivatásos manikűrösök is használják a munkájuk során.
Ez a gyönyörű, vidám és kihagyhatatlan színű lakk kiváló választás este bandázásra vagy mindennapi viseletre. A tartós textúra könnyen felvihető és gyorsan szárad. A lakkot a legjobb két vékony rétegben felhordani az applikátor segítségével, amely a körömlakk része. Legyél tökéletes a fejed búbjától a körmöd hegyéig! 
Használat:
Vidd fel a körömlakkot az applikátor segítségével, lehetőleg két vékony rétegben.
Árnyalat: 
OPI Red
Űrtartalom: 
15 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Textúra

Textúra Fényes

Tulajdonságok

Hatás Hosszantartó
Kód:  KSDE0462-o
Termékszám:  9405615

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10