Oldal frissítése

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Bamboo Comb C1

4,8 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Bamboo Comb C1

Az OLIVIA GARDEN világhírű cég fodrászok számára készít különböző segédeszközöket. A kiváló minőségű és precíz kivitelezés, az új gyártási technológiák alkalmazása, valamint a világ legjobb fodrászaival való hosszú távú együttműködés garantálja, hogy mindenki tökéletesen elégedett legyen a márka termékeivel.

Az OLIVIA GARDEN Healthy Hair Bamboo Comb C1 fésű a Healthy Hair - Healthy Planet sorozat darabja. A sorozat fésűi bambuszból készülnek, így nem terhelik a környezetet (erdőirtás). A bambusz erősebb, könnyebb és ellenállóbb a fánál, ugyanakkor gyorsabban nő, mint a fa, ezáltal 100%-ban megújuló erőforrásnak tekinthető.
Ez az elegáns bambusz fésű antisztatikus. A fogazat gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz, miközben könnyebbé teszi a fésülködést. A fésű csak 15 cm hosszú, így mindig kéznél van, belefér a ridikülbe is.

Műszaki adatok:

Alapanyag:

  • bambusz

Méretek:

  • hossz: 15 cm
  • szélesség: 4 cm
  • A fogak hossza 2,5 cm
  • 5 fésűfog/1 cm

Alkalmas:

  • Minden típusú és hosszúságú hajhoz

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fa

Fésű és kefe típusa

Fésű és kefe típusa Kefe

Fésűk és kefék tulajdonságai

Fésű/kefe tulajdonságai Antisztatikus

Haj típusa

Haj típusa Minden típusú hajra
Kód:  KSPO347
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20