Oldal frissítése

OLIVIA GARDEN Ceramic + Ion Supreme Boar

4,2 13 értékelés
8 490 Ft

OLIVIA GARDEN Ceramic + Ion Supreme Boar

Olivia Garden bemutatja új kollekcióját a professzionális hajkefékből, amelyek kifejezetten a könnyed és lágy kifésülést teszik lehetővé. Ennek az egyedi kefének a nyele fogása kényelmes és precíz kezelhetőséget  biztosít. A háza kerámia bevonatú és visszafogott designú. A párnázott, ovális feje alkalmas minden hajtípus kifésülésére. 

Legfontosabb jellemzők

  • Professzionális kefe a gyengéd fésülésért
  • Magas minőségű vaddisznó sörtékkel
  • Antisztatikus hatás a tökéletesen fésült hajért
  • Az ionizált, puha, párnázott fej
  • Ergonomikus fogantyú

Ionizációs hajkefe a gyönyörű hajért

Nyűgözd le a körülötted lévőket a tökéletesen formázott hajaddal. Ez a kefe magas minőségű, 100%-ban vaddisznó sörtékből készült, amelyek nem mindennapi puhaságot és fényt adnak hajadnak. A vaddisznó sörték eltávolítják a port és a koszt a fejbőrről és endkívül lágyan bánnak a hajjal. A sörték ellenállnak a magas hőnek, így hajszárítás közben is kiállják a próbát. Az Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme Boar antisztatikus alkotórészeket tartalmaz, így megtudja szelidíteni a rakoncátlan hajt. Puha párnázott feje ionizált, így a haj puha és fényes lesz hosszú időn keresztül. Használd napi szinten a professzionális kinézetért és mindig nyűgözzd le a kötülötted élőket tökéletes hajaddal.

Paraméterek

Fésű és kefe típusa

Fésű és kefe típusa Lapos kefe

Fésűk és kefék tulajdonságai

Fésű/kefe tulajdonságai Kifésüléshez

Haj típusa

Haj típusa Minden típusú hajra

Sörték típusai

Sörték típusa Vaddisznó

Szín

Szín Ezüst
Kód:  KSPO158
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5414343001900
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20