Oldal frissítése

OLIVIA GARDEN - Egészséges Haj Bambusz Fésű - C4

4,3 46 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OLIVIA GARDEN - Egészséges Haj Bambusz Fésű - C4

Az OLIVIA GARDEN egy világhírű cég, amely különféle felszerelést gyárt fodrászok részére. Kiváló minőségű és precíz kivitelezésének, illetve új technológiájának köszönhetően - melyek fodrászok közreműködésével lettek kidolgozva - garantálva van, hogy teljes mértékben elégedett lesz a márkával és annak termékeivel.


OLIVIA GARDEN C4 bambusz fésűje a Healthy Hair - Healthy Planet, azaz Egészséges Haj - Egészséges Bolygó kollekcióból származik. A fésűk - melyek az imént említett kollekcióból származnak - bambuszból készültek, tehát csökkentették a világban zajló erdőirtást. A bambusz erősebb, könnyebb súlyú, ellenben ellenállóbb a sérüléseknek, mint a közönséges fa. Továbbá, a bambusz sokkal gyorsabban megnő, így 100%-ban megújuló energiaforrásként tartják számon.
Ez a trendi bambusz fésű antisztatikus hatású. A kefe gyengéd a hajjal és a fejbőrrel, könnyed fésülésének köszönhetően. A fésű mindössze 15 cm hosszú, így mindig kéznél lehet, hiszen bármely táskában tökéletesen elfér.
Műszaki adatok:
Anyaga:Bambusz
Méretei:
Hossza: 15 cm
Szélessége: 5 cm
Fogak hossza: 3 cm
1 cm-en belül: 3 fog
Alkalmas:
Minden típusú és hosszúságú hajra
 

Paraméterek

Szín

Szín Barna

Fésű és kefe típusa

Fésű és kefe típusa Kefe

Fésűk és kefék tulajdonságai

Fésű/kefe tulajdonságai Antisztatikus

Haj típusa

Haj típusa Hosszú hajra, Minden típusú hajra
Kód:  KSPO058
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15