Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Arcmaszkok

Az arcmaszk egyike a rendszeres arcbőr-ápolási  termékeknek. A hatóanyagok gazdag összetételének köszönhetően intenzíven kezelik a bőrt, megtisztítják és ellátják a szükséges tápanyagokkal, fényességgel és hidratációval. Egyes arcmaszkok segítik a ráncok, a problémás vagy a száraz bőr kezelését. Hogy az arcbőröd friss, fiatal és regenerált  megjelenésű legyen, ideális az arcmaszk használata hetente 1-2 alkalommal. Melyik arcbőr-maszkot válasszuk és miért használjuk?

Folytatás
Paraméterek módosítása
154 termék

Arcmaszkok

A Arcmaszkok kategóriában összesen 154 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05