Oldal frissítése

OLAPLEX No. 7 Bonding Oil

4,9 19 értékelés
8 890 Ft

OLAPLEX No. 7 Bonding Oil


Kezeld a hajadat a gyógyhatású OLAPLEX No. 7 Bonding Oil hajolajjal, amelyet használhatsz hajformázó olajként is. A magas koncentrátumú olaj nagyon könnyed állagú, jól felszívódik a hajban és minden hajtípus számára alkalmas. A Bonding oil a haj mélyén erősíti meg a haj szerkezetét, regenerálja a hajat és gondoskodik a természetes ragyogásáról is. Emellett védelmet nyújt a káros hőhatásoktól is 230 °C-ig. Megszünteti a haj göndörödését és szálló hatását, hozzájárul a haj simaságához és új életet lehel a hajszínébe is. Összetételében megtalálható a szőlőmagolaj, amely gazdag a karotinban, a C-, D- és E-vitaminokban és a jól felszívódó fermentált zöld tea olajban is. Másik aktív hatóanyaga a Bis-aminopropyl diglycol dimaleate, amely megerősíti a haj belső szerkezetét. Az OLAPLEX No.7 Bonding Oil egy tiszta, vegán és alkoholmentes termék.

Az OLAPLEX No.7 Bonding Oil főbb jellemzői

  • Rendkívül magas koncentrátumú hajolaj könnyed állaggal
  • Az OLAPLEX No.7 Bonding Oil minden hajtípusra alkalmas
  • Ideális regeneráló ápolásként, valamint hajformázó olajként is
  • A Bonding Oil megerősíti és regenerálja a hajat, fokozza a haj ragyogását és életre kelti a hajszínt
  • 230 °C-ig védi a hajat a magas hőmérséklettől
  • Alkoholmentes vegán hajolaj

Alkalmazás:
Távolítsd el a fedelet, fordítsd az OLAPLEX No.7 Bonding Oil hajolajat fejjel lefelé és gyengéden ütögesd meg az üveget. Vigyél fel egy kis mennyiségű olajat a száraz vagy nedves hajra és gyengéden masszírozd be. Az olajat használhatod a haj ápolásához vagy formázásához is.
Összetétel:
Dimethicone, isohexadecane, c13-14 isoparaffin, coco-caprylate, phenyl trimethicone, bis-aminopropyl diglycol dimaleate, propanediol, zea mays (corn) oil,beta-carotene, helianthus annuus(sunflower) seed oil, moringa oleifera seed oil, punica granatum seed oil, water (aqua), morinda citrifolia fruit powder, fragrance (parfum), hexyl cinnamal, eclipta prostrata extract, ethylhexyl methoxycinnamate, limonene, tocopherol, citral, linalool, melia azadirachta leaf extract, citronellol, pseudozyma epicola/camellia sinensis seed (green tea) oil ferment extract filtrate.


Paraméterek

Fajta

Fajta Vegán

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Sérült, Száraz

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Olaj

Típus

Típus Olaj
Kód:  VLS1205
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  896364002671

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10