Oldal frissítése

Offshore OFF007PRL2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Offshore OFF007PRL2

Férfi karóra OFFSHORE Limited Z-DRIVE OFF007PRL2 a luxus órák francia márka Offshore Limited. A sikeres márka napról napra növekszik. A cseh piac új, mégis már a szokatlan design, minőségi anyagok és az abszolút megbízhatóság szerzett sok rajongó.
Érdekes design, egyre fekete kivitelben és az óra tokját, amely készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült PVD felülettel tele csillogó kristályok. A domináns eleme ez az óra a számlap nagy átmérőjű, amely egyértelműen megjelölt indexek dátum és négy órakor. Az óra természetesen nincs logo Offshore Limited.
Vannak gyakorlati stopperóra és a hét napja kijelzés. A hevedert ez az óra szilikonból készült, amely jól használható a kezét. Az óra ásványi üveg, amely jobban ellenáll a károkat, és jelezte a gyártó eléri vízálló 5 ATM. Kap egy minőségi és megbízható sportórák eredeti design!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO5310

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05