Oldal frissítése

Női karóra MORELLATO R0151133507

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Női karóra MORELLATO R0151133507

A Morellato R0151133507 női analóg karórája lenyűgöz majd elegáns stílusával, minőségi anyagaival és prémium kategóriás kinézetével. Az óra egyedi része a rozéarany óratok, mely gyönyörűen illik a bézs, állatbőr mintázatú szíjak közé. A számlapot egy, a karcolásoknak is rendkívül ellenálló ásványi üveglap védi a sérülésektől. A rozéarany réteggel borított nemesacél tok karcmentes és fényes ragyogást biztosít órádnak.

Fő előnyök

  • Elegáns rozéarany és bézs színek
  • Minőségi anyagok - bőr szíj és rozéarany bevonatú nemesacél óratok
  • Rendkívül ellenálló ásványi üveg
  • vízálló 3ATM (3 bar) - zuhanyzáshos, kézmosáshoz használhatod órádat
  • Quartz óraszerkezet, megbízható márka

Praktikus társ, szép és divatos kiegészítő

A 3ATM-ig való vízállóságnak köszönhetően a vízcseppek, így az eső sem tud bejutni órádba, így nem kell aggódnod, ha esetleg nedves, vizes lesz. A pontos idő garanciája a Quartz óraszerkezet, mely elemmel működik. Az óra remek napi viselet akár munkába, akár szórakozáshoz szeretnéd felvenni. Csodásan mutat majd csuklódon, és mint egy divatos ékszer egészíti ki öltözékedet. A Morellato R0151133507 modellt eredeti dobozában, garanciajegyével és kezelési útmutatóval kapod kézhez.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8777
Termékszám:  8033288715368
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10