Oldal frissítése

NOBERU Sandalwood Beard Balm

3,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NOBERU Sandalwood Beard Balm

Álmodsz egy sűrű és egészséges kinézetű szakállról? NOBER szakállbalzsam A szandálfa szakáll balzsam megvédi a szakállt és felszívja a levegőt, hogy az alkalmazás után azonnal vastagabb legyen. A méhviasz és a hatékony mandula- és kókuszolaj keveréke megpuhítja a szakállát és a bőrét, és táplálja őket. A merevítő hatásnak köszönhetően a NOBERA szakállbalzsam kiváló megoldás a makacs szakállra is, és könnyű stílusban használható. A svéd NOBERU márkájú szakállas balzsam egészséges és természetes megjelenést biztosít, és inspirálja Önt és környékét a szantálfa, a bőr és a pézsma illatával.

A NOBERU szakálla balzsam legfontosabb előnyei Szantálfa szakállbalénd 30 ml

  • Védi, puhítja és táplálja a szakállakat
  • A sűrű, egészséges és természetes megjelenésű szakáll a NOBER szakállal meghaladja az elvárásait
  • Ugyancsak táplálja és hidratálja a bőrt a szakálla alatt
  • A ropogós hatás rázza le a makacs szakállát - könnyedén kezelje őket tetszés szerint
  • Az ellenállhatatlan és tartós illat izgathatja Önt és a környezetét
  • Gyakorlati csomagolás 30 ml utazásra alkalmas
  • A svéd márkájú NOBERU a magas színvonalú férfiak számára készült

Aktív összetevők:

  • A méhviasz megújítja a szakállát és a bőrt, és védi őket a külső hatásoktól.
  • A mandula és a kókuszolaj együttesen nagy hatással van a szakállra és a bőrre, amelyek enyhítik és táplálják. A munkában is könnyű felszívódást élvez.
  • A lanolin hidratálja, nyugtatja és védi. Vízálló védőréteget hoz létre és segít más kozmetikai összetevők hatékonyságának növelésében.

Használat:
A kemény viasz használatához például testhő szükséges. Öblítse meg a balzsam mennyiségét a tenyerében, és dörzsölje őket a szakállba és a bőr alá. TIPP: Annak érdekében, hogy az alkalmazás után vastagabb legyen a szakáll, használjon fésűt vagy kefét.

Bőr típus:
Ajánlott férfi és érzékeny bőrre.

Összetétel:
Lanolin, Cera Alba, Cocos Ncifera olaj, Paraffinium Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis olaj, Olusolaj, tokoferol, ricinusolaj, parfüm, Tocobiol.

Kód:  KSMU0308nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15