Oldal frissítése

NOBERU Plastic Shavetta

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NOBERU Plastic Shavetta

A Noberu Plastic Shavetta egy elegáns és jól megmunkált borotva műanyag fogantyúval a klasszikus, cserélhető pengékhez. A cserélhető pengéknek köszönhetően nem kell aggódnod a vágások vagy a húzódás miatt,  ugyanakkor ugyanolyan szép eredményt érhetsz el, mint egy hagyományos borotvával. A Shavetta professzionális borbélyoknak és otthoni használatra egyaránt alkalmas azok számára, akik nem szeretnék arcbőrüket hagyományos borotvára bízni.

Noberu Plastic Shavetta borotva főbb jellemzői

  • Elegáns, kiváló minőségű borotva
  • Cserélhető pengék a borotva kényelmes karbantartásához
  • A Noberu Plastic Shavetta  tökéletesen sima végeredményt biztosít
  • Szakembereknek és otthoni használatra egyaránt alkalmas

Hogyan kell használni az borotvát:
Mielőtt kiveszed a csomagolásból, törd ketté a borotvapengét annak hossza mentén két felére, amelyet felhasználhatsz a borotvában. A borotvapenge felhelyezése után borotváld meg vizes, vagy borotvahabos arcodat.

Kód:  HOL307
Termékszám:  7350092208895   

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10